Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Diumar Sura BM 87lv

SpeedFan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprzedam surkę opisaną w poście:

Niestety nie dowiedziałem się za dużo o jej wartości, jedynie tyle że te itemki 5b nie są wcale takie tanie w szczególności białko, tak więc zakładam że to konto mogę wam sprzedać za 300zł, ja będę zadowolony że odzyskałem chociaż tyle, a ktoś że kupi konto w okazyjnej cenie. Jeszcze kilka słów o jej "wadach", konto było zbanowane za to że je kupiłem, ale teraz kiedy zostało już odbanowane, nie ma to kompletnie znaczenia, bo postać funkcjonuje normalnie. 3 spalone pkt również nie stanowią obecnie problemu kiedy max lvl to 120, a fakt że konto nie było używane, kiedy GF wprowadzało kolejne udoskonalenia w grze typu alchemie szarfy skille itd, tylko dodaje kolejne rzeczy którymi można się zająć po kupnie postaci.

300zł przelewem lub 350zł PSC/Skiny csgo

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Oferta nieaktywna od miesiąca zostaje przeniesiona do Archiwum. Jeżeli chcesz przywrócić temat, proszę skontaktuj się z moderatorem działu lub wyślij raport z prośbą.

j

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...