Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konto WT/WOT/Robocraft za konto LOL lub gotówkę.

Wildhero

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam do wymiany konta z 3 różnych gier, każde z nich wymienię na konto w League of Legends, które odpowiada ilości godzin/pieniędzy przeznaczonych na dane konto - to wszystko do negocjacji, tak żeby obie strony były zadowolone. Np. mogę zaoferować 2, a nawet wszystkie 3 konta za b. rozwinięte konto w League of Legends ;) Podobnie kogoś może interesować tylko jedna z tych 3 gier.

Ewentualnie każde z kont mogę sprzedać przez allegro za jakąś kwotę - do negocjacji. 

1. War Thunder. 

Głównie brytyjskie drzewko, rozpoczęta 4 era. Nacisk na rozwój lini spitfire (jedna z najlepszych w grze) i Beaufighter - ciężkich myśliwców. Bardzo dobrze rozwinięta załoga pod myśliwce - szczególnie jedna pod Spitfire Mk Vc, mój ulubiony samolot. 

1 premium pierwszego tieru.

2. World of Tanks

Ciężkie czołgi w ZSSR do IS3 (VIII tier), średnie do T-34-85 (VI tier), niszczyciele czołgów (V tier) + KV-2 (VI tier) (nie wiem jak to nazwać :)). USA to niszczyciele czołgów do V tieru. Niemcy 3 tier, Brytyjskie 4 tier (Matilda).

27! dostępnych miejsc w garażu, z czego 22 zajmowanych przez czołgi. Także jest mnóstwo możliwości i codziennie można czołg zmieniać.

Dostępne są 3 pojazdy premium 2x 3 tier, 1x 2 tier.

3. Robocraft

112lvl, konto z early acces, więc jest dostępny pilot seat ze statusem "legendary" tylko dla osób, które grały właśnie w tym czasie. Tysiące podstawowych "klocków", setki zielonych oraz niebieskich, dziesiątki fioletowych, w tym m.in. 6 pajęczych nóg, 7x plasma devastator, 7x rail erazer, 4x nano constructor, 1x Tesla Nova - to pozwala stworzyć robota z dowolnym najlepszym uzbrojeniem. Dwie legendarne bronie: Ion Distarter i Chain Shredder.

Dla zainteresowanych mogę włączyć streama, by pokazać dokładną ich zawartość. Same konta też mogę wystawić przez allegro. 

...

Płatność? Konto LOL lub przelew/paypal.

Jakie konto w League of Legends by mnie interesowało? Minimum to 30 poziom, a samo konto nie może levelowane przez boty. Wymagam też dłuższej aktywności na koncie (czyli samo konto nie zostało zrobione w ostatnich kilku miesiącach.

Cena - do negocjacji.

Kontakt - PW.

war thunder.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Oferta nieaktywna od miesiąca zostaje przeniesiona do Archiwum. Jeżeli chcesz przywrócić temat, proszę skontaktuj się z moderatorem działu lub wyślij raport z prośbą.

j

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...