Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowa Spectre M4 Itd..

pixel9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

poprzedni temat zamkneli a mialem cos jeszcze do powiedzenia. ... no wiec .. dlaczego : zarejestrowalem sie itd..

zagralem 1x na 1 mapce (przegrana) xD i po 50 min weszlem ale na warrock.net (czy to bląd?) bo teraz jak wogole wchodze to wogole nie mam tych darmowych rzeczy ;((

Zbieram +

Opublikowano

wchodze na gamecoach.tv rejestruje sie ,,potwierdzam,,gram na 1 mapce 1 rundke,, wylogowuje sie,, po 50 min wchodze na warrock.net na to konto i nie ma spectry M4 to wchodze po 20 min i nadal nie ma ... to czy to ze jej nie ma to dlatego ze zalogowalem sie po 50 min anie po 1 H ? PS ja na wp.pl

Zbieram +

Opublikowano

po prostu robisz nowe konto logujesz sie i wylogowywujesz czekasz 30 minut logujesz sie i masz, juz zrobilem jakies 4 konta i na kazde dostalem spectre M4

daj mi - a ja ci +

Ence Pence w ktorej rence, twoja stara spi w lazience

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę !

Opublikowano

wiem ale ja tak - nowe konto - 1x marien zrobilem (6%expa) -po 50 min zalogowalem sier na warrock.net i nadal nie bylo spectry

Zbieram +

Opublikowano

no to zrób tak jak kolega wyżej ci pisał..

zrób nowe konto, (potwierdź?) wloguj na warrocka i wyloguj. I dopiero gdzieś później wloguj

ja żadnych map nie grałem, samo weszło..

• 7 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...