Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ciagly auto fill

metinowiec189

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Musze wypluc to z siebie bo zaraz nie wyrobie. Od dobrego tygodnia probuje spokojnie pograc w lige, na mojej ulubonej roli. Nie pozwala mi ciagly auto fill i to nie taki raz na 5 gier, a doslownie co gierke, najgorzej kiedy dostane alternatywna znieanwidzona rola i nie mowie tylko o supporcie, jak zyc? :(

Nie czaruj.

Opublikowano

Mówić, że jesteś najlepszy na tej konkretnej linii. Od razu wysyłaj linki do twojego lolkinga żeby zobaczyli 70% win-ratio twoimi najlepszymi championami, bo tak jest, prawda?

Diss_Stream.png

Opublikowano

To jest raczej niemożliwe, że co gierkę masz autofilla, bo gdy dostajesz w jednej gierce autofilla to na następną masz status "autofill protected" więc jakim cudem cały czas dostajesz poboczne role? Jeśli nie kłamiesz i serio tak masz to pisz do supportu bo to ewidentnie jakiś bug.

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

^ Dokładnie. Ten system jest tak skonstruowany aby choć raz na jakiś czas dostać inną rolę niż wybrane bo inaczej ciężko byłoby coś ugrać. Z tym autofillem to dość dziwna sytuacja, poszukaj na forach, redditcie czy ktoś ma taki sam problem. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Do tej pory tez bylem przekonany, ze to niemozliwe, a dodam, ze rzadko kiedy dostawalem auto filla. Jesli sie trafil auto/alternatywna linia to poprostu wychodziłem i nie chciałem psuć rozgrywki innym. Dosłownie jakby system zrobił mi na przekór xD Teraz sie unormowało i póki co jest dobrze, co ciekawe to nie pierwszy raz, kiedy cos 'bugowalo' sie na moim koncie, jesli rzeczywiscie to byl bug.

Nie czaruj.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

No ja nie mam pojecia, ta gra jest poprostu spier***** na amen. Od wczoraj znowu to samo, biore mid i alternatywa top/jgl. Non stop przydziela mi topa i musze na tej nudnej zakichanej linii konia walic. Juz mnei cos trafia.

Nie czaruj.

Opublikowano

Witaj, ten system i tak  upośledza solo kolejke i jestem przeciwny temu, aktualnie system dobierania ról zmusza gracza do nauczenia  się 2  ról maxymalnie, kiedyś dawno temu jak na lol'u soloq wymagało skilla trzeba było nauczyć się grać na każdej roli, był tak zwany "order pick" do dzisiaj mnie śmieszy, że ludzie z top100 eune / euw whatever shit  grają jak kaleki na tak zwanym autofillu, no ale etap ułatwiania gry chyba każdy tytuł przechodził, zaczynając od tibii kończąc na gierkach z tego roku, trochę chujowo, że riot tak ułatwia tę grę aczkolwiek takie są fakty, że jak ktoś na nie wiem d1 + nie dostanie swojego otp czempa to ssie chuja i przepierdala no cóż, żałosny temat.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...