Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM]Metin5 S1

MultiJA13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Metin5 S1 najstarszy i prywatny serwer medium. Chcę poznać Waszą opinię na temat tego serwera, pewne rzeczy się zmieniły na serwerze, czy warto wracać do niego po 3 latach przerwy???

Jeśli temat jest w złym dziale proszę go przenieść do odpowiedniego działu.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer który nie ma  zabezpieczeń jeden DDOS i wywala sie Właściciel Tomasz nazwiska nie podam  nic nie robi żadnej aktualizacji nie robi nawet technika nie maja porządnego który nie umie nic zrobić tak samo forum styl kradziony a GM nic nie robią tylko banują bez podstaw nie polecam tego serwera strata czasu 

Opublikowano
Dnia 17.02.2018 o 12:21, proszymania napisał:

Serwer który nie ma  zabezpieczeń jeden DDOS i wywala sie Właściciel Tomasz nazwiska nie podam  nic nie robi żadnej aktualizacji nie robi nawet technika nie maja porządnego który nie umie nic zrobić tak samo forum styl kradziony a GM nic nie robią tylko banują bez podstaw nie polecam tego serwera strata czasu 

Co mi wiadomo T.Admin Forum udostępnił styl. Później się okazało, że jest sam złodziejem i działał na szkodę serwera. Ciągnąć dalej temat była rekrutacja na TGM'a, wybrańcy na tą funkcję dobrze się sprawują miałem okazję z jednym popisać, nawet pisałem z kimś kto miał "ST" rangę z nim się pisało jak z kolegą, można było popisać z nim o głupotach nie olał mnie :) Co się dowidziałem aktualizacje mają być, muszę nadrobić trochę :) osobiście polecam serwer, może nie jest jak kiedyś gdzie grało 1k+, ale warto wrócić po takiej przerwie :13_upside_down:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...