Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.10.2][SkyBlock] askyblock

ChuIigan222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

RUkFia5.png

u9GvRfc.png

J6Kn9c9.png

Twoja własna wyspa czeka na ciebie! Dołącz już teraz wystarczy, że połączysz się za pomocą adresu mc.askyblock.pl

Jesteśmy otwarci na propozycje graczy. Masz pomysł? Napisz do nas na mail [email protected]

aSkyBlock nie jest zwykłym serwerem skyblock. Posiadamy wiele urozmaiceń, m.in. stoniarki jakich nigdzie indziej nie znajdziesz.

HFhbCoO.png

agj4fTi.png

2VkuO9Q.png

STONIARKI MOŻNA ZDOBYĆ TYLKO NA DWA SPOSOBY

• RANGA PREMIUM POSIADA JEDNORAZOWE STONIARKI W ZALEŻNOŚCI OD RANGI

• PO WYKOPANIU 9x64 COBBLESTONE OTRZYMUJE SIĘ JEDNA STONIARKE Z OSIĄGNIĘĆ LIMIT STONIAREK NA JEDNĄ OSOBĘ TO 5

9Hv1Uri.png

ZMIANĘ STWORA W MOBSPAWNERZE MOŻNA WYWOŁAĆ PO WCIŚNIĘCIU PPM NA MOBSPAWNER.

SPAWNER NIE ZNIKA PO ZNISZCZENIU KILOFEM.

• Biter. zmienił(a) tytuł na [1.10.2][SkyBlock] askyblock
Opublikowano

Jeden z większych plusów to to, że nie jest to znów jakiś survival. Wkrótce zawitam lecz nie podobają mi się stoniarki, jest to lekka przesada na serwerach tego typu (oczywiście według mnie)

PS:  Macie mały błąd w prezentacji: 

Twoja własna wyspa (((czega)))) na ciebie!

Opublikowano
3 godziny temu, DreaMPL96 napisał:

Jeden z większych plusów to to, że nie jest to znów jakiś survival. Wkrótce zawitam lecz nie podobają mi się stoniarki, jest to lekka przesada na serwerach tego typu (oczywiście według mnie)

Każdy ma swój gust lecz aby zdobyć stoniarke trzeba spędzić trochę czasu na coblarce.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...