Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem ze słabym działaniem laptopa

proZac

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, kilka miesięcy temu kupiłem laptopa ASUS RoG GL553VL windows 10 z kartą graficzną Nvidia GTX 1050, procesorem i5-7300HQ, 8GB RAM.

Po zakupie wszystko pięknie ładnie przez jakiś czas lecz nagle pojawiał się BS TDR Video Failiture i jakiś inny nie pamiętam już, walczyłem ze sterownikami i zmniejszyłem ilość tego bs do bardzo rzadkiej. Niestety 99% gier strasznie się zacinało, nawet te starsze (Dragon Age Inkwizycja na najnizszych wymaganiach) uwazam to za bardzo dziwne, inne gry tez slabo smigaly. Zrobilem przywrocenie do stanu poczatkowego ze skasowaniem wszystkich danych i ustawien. Skasowalem stery Nvidia i pobralem od nowa lecz na czystym laptopie mam ten sam problem. Sleeping Dogs na czystym pc powinna na maxymalnych działać bez problemu.

Może ktokolwiek wie co jest grane ? licze na podpowiedz, gdyz sam nie mam juz sil i pomyslu.

Knowledge-Kryptonite-quote2.jpg

• Aive zmienił(a) tytuł na Problem ze słabym działaniem laptopa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...