Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z fpsami

liif

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam a więc po formacie komputera i zmianie systemu z Windows 10 na 7 mam problem z fpsami mam ich po 150-200 a po chwili spadają do 0 lub 20 paru , strasznie klatkuje nie ważne czy jest to teamfight czy chodzę po jungli lubi po jednej z linii.Wszystkie sterowniki mam zaktualizowane. Proszę o pomoc! 

18-witcher-638x200.png

POMOGŁEM? ZOSTAW +! DZIĘKI!

Opublikowano
Dnia 4.02.2018 o 13:33, HardMCore napisał:

Miałem podobny problem, ale odwrotną sytuację, z win7 na win10 przeszedłem i mialem problemy. Wystarczyło zastosować wszystko to, co podało riot games tutaj: https://support.riotgames.com/hc/pl/articles/201752684

Dzieki można powiedzieć ,że pomogło ale niestety to nadal nie to klatkowanię jest tak prawię o połowę mniejsze.

18-witcher-638x200.png

POMOGŁEM? ZOSTAW +! DZIĘKI!

Opublikowano

Spróbuj usunąć wszystko w %temp% i sprawdzić, czy może jakieś programy działają w tle. Wejdź w menedżer zadań i sortuj wszystkie zasoby malejąco w zależności od zużycia procesora. LoL powinien być na samej górze, warto w nim również zmienić priorytet na wysoki/czasu rzeczywistego, a niepotrzebne procesy w tle wyłączyć.

• Aive zmienił(a) tytuł na Problem z fpsami

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...