Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TeamSpeak 3 - problem ze zmianą hasła kanałów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż mam pewien problem z edycją haseł kanałów.
Mianowicie, jestem ServerAdminem mojego własnego serwera teamspeak, dotychczas było wszystko ok, ale kolega ostatnio zauważyłem, że nie można zmienić hasła istniejących już kanałów. Problem w tym, że najprawdopodobniej nie jest to wina błędu w pozwoleniach, ponieważ nawet ja nie jestem w stanie tego zrobić. Przy edycji kanału wszystko wydaje się w porządku, zmieniam, hasło, na czacie ogólnym pojawia się komunikat, że hasło kanału zostało zmienione lecz gdy później modyfikuję kanał wychodzi na to, że dalej jest stare hasło.
Proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu, z góry dziękuję.

Opublikowano

W jaki sposób widzisz, że hasło jest dalej takie samo skoro są same gwiazdki?

Spróbuj czy na pewno nie działa. Jeśli chodzi o liczbę gwiazdek - zawsze jest taka sama, nie jest to ilość literek. 

Jeśli problem dalej istnieje możesz podać teamspeak'a na pw. 

Opublikowano

Dobrze rozumiem, że ilość znaków gwiazdki jest taka sama za każdym razem ? Jeżeli tak to spróbuję to ogarnąć na innych przykładach, dziękuję, przepraszam za problem, ja dalej się uczę.

Opublikowano
30 minut temu, Shadow13 napisał:

Dobrze rozumiem, że ilość znaków gwiazdki jest taka sama za każdym razem ? Jeżeli tak to spróbuję to ogarnąć na innych przykładach, dziękuję, przepraszam za problem, ja dalej się uczę.

Niezależnie jakie ustawisz hasło = ilość gwiazdek taka sama. Nic się nie stało, w razie problemów czy pytań śmiało pisz. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...