Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zintegrowana Karta

jaco121

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , w temacie chodzi mi o zintegrowaną karte graficzną , jakiś miesiąc temu padła mi moja karta gtx560 , od tego czasu jestem zmuszony do korzystania z komputera bez niej , podłaczylem kabel monitora do wejscia z płyty głownej , jednak prócz przegladania internetu na komputerze nie mogę zbyt wiele zrobić , chodzi mi o gry , wiekszosć ogolnie sie nie odpala z błedem 3dDirect itp , taki half life 1 chodzi mi na 1fps :D ,pamietam kiedyś na starszym komputerze ze korzystalem ze zintegrowanej karty pół roku i nie bylo problemu w graniu w niektore nie wymagajace gry ,  i tu moje pytanie , czy da sie to jakoś poprawic ? Specyfikacja to Windows 7 64 bit , płyta głowna to asus h61m-e lga1155 Procesor to pentium g2020 2.9ghz , od awarii nie sciągalem zadnych sterownikow . poprostu odpielem zepsutą karte , nic od niej nie odinstalowywałem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...