Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki do 150 zł do CS:GO

Ziomson15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano. Chciałbym kupić słuchawki do CS:GO do 150 zł . Nie mają być do słuchania muzyki w ogóle, nie słucham muzyki na słuchawkach. Chcę słyszeć każde tupnięcie, wszystko mają być najlepsze w tej cenie. Starać się szukać do 150zł chyba że będą słuchawki za 140 a za 160 będą x3 lepsze no to pisać. Piszę tutaj bo przeważnie gram tylko w CS:GO i to mają być słuchawki do CSGO właśnie. Mikrofon nie musi być, choć fajnie by było jakby był. Żeby ten dźwięk nie był też za bardzo przesadzony wiadomo. Więcej na słuchawki nie wydaję bo nie gram w CS profesjonalnie tylko amatorsko ale warto słyszeć kogoś dobrze żeby nie grać jak ''shit'' :D

Też żeby były wygodne gdy sobie chcę pograć posiedzę 3-4h i żeby uszy mnie za bardzo nie bolały. Nie można mieć wszystkiego no ale spoko by było ;D

Moje PROPOZYCJE :

https://www.morele.net/sluchawki-sharkoon-skiller-sgh1-1049486/

Opublikowano

PROSIŁBYM O SZYBKĄ ODPOWIEDŹ BO JUTRO JADĘ KUPIĆ SŁUCHAWKI A NIE WIEM JAKIE ..

@up

Proszę o admina o zamknięcie tematu, doszedłem do wniosku że za tą cenę kupie gówno nie słuchawki. Uzbieram troszkę i kupie Hyperx Cloud II ! Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...