Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ranga LOL

GimesSpyyyy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie znalazlem odpowiedniego tematu do tego pytanie więc pisze tutaj, mam pytanie mainowicie grałem turniejowe 3vs3 dobierało mi rangi silver - gold 8 wygranych 2 przegrane i dostałem tabele otwierałem w wiekszosci meczy i dostalem range braz 4 xD jak to mozliwe? w poprzednim sezonie na solo/duet mialem s5... kolejne pytanie czm nie dostalem srebrengo obramowania za poprzedni ? range wbilem chyba tedzen przed koncem sezonu ale spadlem do b1, koelga tez wbil tydz przed mial caly czas s5 i nie dostal tez obramowania.

screen, koles obramowanie platyny range mial g1 (patrzylem w ostatnio poznani xdd)

Bez tytułu.png

Opublikowano

Jeśli przed końcem sezonu miałeś tego Silvera to na pewno masz ramkę, tylko, że ona będzie widoczna tylko na 5v5 soloQ, na 3v3 i 5v5 flexy są osobne ramki za dywizję. A co do dywizji którą dostałeś za 3v3 to grałeś solo czy z kimś znajomym? Jeśli ze znajomymi to może oni mieli słabe MMR przez co zaniżało twoje na placmentach i dlatego taka słaba dywizja.

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...