Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

M2bob wywalanie

CZYNASTYII

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka jakieś 14dni temu kupiłem m2boba lecz jestem już zmęczony. Otóż sprawa wygląda tak że wywala mi postacie podczas zmiany ch, bieganiu, teleportowaniu... Może ktoś pomóc?

1. Wierny jednej marce

DSC_0028_3.JPG (1).jpg

Opublikowano

Jak Ci wywala? Wszystkie załączone postacie Ci wywala? Nawet jeśli wyloguje się 1 postać to automatycznie inne metiny na których są zalogowane postacie też ich rlg? Od kiedy masz ten problem, od początku zakupu konta premium, czy ostatnio gdzieś? Hmm mi wszystko śmiga ładnie na tym premium koncie, może za dużą szybkość chodzenia ustawiłeś? I przede wszystkim uruchamiaj m2bob jako administrator :)

Opublikowano
7 minut temu, tom3k10s napisał:

Jak Ci wywala? Wszystkie załączone postacie Ci wywala? Nawet jeśli wyloguje się 1 postać to automatycznie inne metiny na których są zalogowane postacie też ich rlg? Od kiedy masz ten problem, od początku zakupu konta premium, czy ostatnio gdzieś? Hmm mi wszystko śmiga ładnie na tym premium koncie, może za dużą szybkość chodzenia ustawiłeś? I przede wszystkim uruchamiaj m2bob jako administrator :)

Od początku, reloguje clienta przy zmianie ch, teleportacji.

1. Wierny jednej marce

DSC_0028_3.JPG (1).jpg

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...