Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Win7 64Bit użycie CPU

kuanchi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zainstalowałem WIn wczoraj i mam problem z  Użyciem CPU które skacze nawet do 70% i użycie procesora które przesadnie duże włączone mam tylko lola i Internet Explorer  bez nich mam 1,4GB Instalowałem wczoraj strownik i zastanawiam się czy czasem niektórych nie jest za dużo jak np. svhost  zwykle mialem 2-3 a teraz 12 zależy mi wywaleniu wszystkiego co nie potrzeba tak na prawde  Lapek ma służyć do grania głównie

lISTAPROCKOW.jpg

lISTAPROCKOW2.jpg

Bez tytułu.jpg

Bez tytułu2.jpg

Bez tytułu23.jpg

Opublikowano

Nie wiem co ci sie tak upierdoliło z tym obciążenie kompa. Skoro go nie chcesz mieć skasuj grę LOL i będziesz miał po problemie. W sumie żadnych problemów z obciążeniem nie widać skoro nie masz stałego obciążenia 100%. . 

Nie miałeś zwykle 2-3 svhost bo zwykle ten proces jest uruchamiany w dziesiątkach procesów i z dziesiątkami aplikacji, o większości nei masz nawet pojęcia, tak ma być. 

Wychodzi na to że sam sobie zamulasz system i stwarzasz nieistniejący problem grą, załączonym IE oraz TS 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

• Aive zmienił(a) tytuł na Win7 64Bit użycie CPU

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...