Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odzyskanie konta

policelinijkas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grałem kilka lat temu w metina, zaszedłem całkiem wysoko (coś koło 70 lvl) ale nie pamiętam nazwy użytkownika. Mail, który używałem znam, ale na poczcie nie jestem w stanie wyszukiwać wiadomości, ponieważ wyskakuje mi błąd (a nie chce mi się szukać w 15000 wiadomości maila z nazwą użytkownika). Problem jest w tym, że stworzyłem kilka kont i każde z inną nazwą użytkownika. Myślicie, że jest jakaś szansa na odnalezienie nazwy konta jeśli pamiętam adres e-mail?

Opublikowano

Mam ten sam problem... pisalem do suport odpisali mi ze nie pomoga mi w odzyskanju konta ze musze wejsc na gameforge.com i przypisac email na ktorym znajduje sie konto i ze pomoga mi w odzyskaniu  loginu... czekam za odp od nich zobaczymy czy pomoga... :)

Edit... na twoim miejscu jak masz email to poszukaj szybciej ci to zejdzie niz z nimi bd pisal bo to czaso chlonne bo duzo pytan zadaja no i trzeba byc cierpliwym i odpowiadac im mądrze. 

Opublikowano

na stronie gameforge.com po wpisaniu e-maila jest mozliwosc odzyskania kont/a - przypisane konta. Ew. napisz do supportu, niech Ci instrukcje napisza.

Zycze wszystkim udanego Sylwestra, Szczesliwego Nowego Roku 2018, aby byl lepszy od aktualnego, 2017.

Opublikowano
21 minut temu, warka2 napisał:

na stronie gameforge.com po wpisaniu e-maila jest mozliwosc odzyskania kont/a - przypisane konta. Ew. napisz do supportu, niech Ci instrukcje napisza.

panie kolego pisalem juz do suportu i odpisali mi ze strona ma awarie i nie wiadomo kiedy ona zostanie naprawiona i kazali podac mi email przypisany do konta i podadza mi login :)

Opublikowano
2 godziny temu, hinczyk012 napisał:

panie kolego pisalem juz do suportu i odpisali mi ze strona ma awarie i nie wiadomo kiedy ona zostanie naprawiona i kazali podac mi email przypisany do konta i podadza mi login :)

To elegancko, mysle ze problem rozwiazany.

P.S. Moga Ci zadac dodatkowe pytania, w celu weryfikacji ( tak jak podczas kradziezy )

Zycze wszystkim udanego Sylwestra, Szczesliwego Nowego Roku 2018, aby byl lepszy od aktualnego, 2017.

Opublikowano

Mając login postaci + email ( email który już nie działa ponieważ został skasowany przez portal xD 

Jest szansa ,że odzyskam konto ? :P Mam emaile stare typu daty zmiany hasła itp.

Napisałem już do supportu .. jeden Gm odpsiał ,ze zle wypisałem zgłoszenie  xD i kazał mi od nowa pisać zgłoszenie... zobaczymy co dalej :D 

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

Masz mozliwosc, jezeli udowodnisz, ze konto zostalo przez Ciebie stworzone x lat temu. (ze nalezy do Ciebie)

Opublikowano
Dnia 1.02.2018 o 18:09, warka2 napisał:

Masz mozliwosc, jezeli udowodnisz, ze konto zostalo przez Ciebie stworzone x lat temu. (ze nalezy do Ciebie)

Dupa Dupa Dupa xd... ja zapomnialem loginu portal usunol mi poczte i gameforge odpisalo ze nie pomoze mi w odzyskaniu konta bo nie maja pewnosci ze te konto jest moje i zakonczyli rozmowe Barany..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...