Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.10.2][Mody] Age Of Engineering

DomsoPlayGames

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Age Of Engineering

GCrXYT5.png

» IP serwera: Domso.dynu.net

» Wersja serwera: 1.10.2

» Typ serwera: Mody

» Ilość slotów: 20

» Whitelista: Tak

» Autoryzacja: NoPremium

Właściciel:

Domso

BorBer4000

CZzwhn9.png

7c0Ka64.jpg

,

HNE9Pos.png

,

gxiZN1Y.png

g0PxgIu.png

Aplikacja na Whiteliste:

Nick:

Premium?: TAK/NIE

Teamspeak3: TAK/NIE

Dlaczego ty?:

Czy byłbyś wstanie podrzucić symboliczne 3zł PP-em na utrzymanie serwera? (Nie obowiązkowe): TAK/NIE

Serwer stworzony z myślą o świetnej zabawie w przyjemnej przyjacielskiej atmosferze. Kategorycznie zakazujemy wszelkiego griefingu.

Paczka AOE jest zaaktualizowana do najnowszej wersji 1.1.2, a serwer jest dla wszystkich. Zarówno graczy premium i non premium.

Posiadamy własny prosty instalator paczki jeżeli komuś by się nie chciało bawić w pobieranie twitch app (wymaga premium).

Instalatory są 2 - dla Premium i Non-Premium.

Link do wszystkiego co potrzebne będę podawał wraz z IP na PW.

Aplikacje możecie składać na PW lub w komentarzu.

Lista modyfikacji:

Spoiler

cnR8mRc.jpg

Opublikowano

Prosiłbym o dodanie listy modów.

Główne hobby - Jazda Oplem Signum 3.2 v6 2003.
League of Legends - Plat (nickname KiesieK v3)
Minecraft - głównie serwery modowane, pod nickiem "KiesieK"
PC: CPU i5 6600k @ 4.5GHZ, MOBO Z170A Gaming Pro Carbon, CPU Cooler Cryorig H5 Ultimate, RAM Geil Dragon 2x8GB 3000MHZ, GPU Asus Strix GTX 1060 @~2137mhz boost, PSU SilentiumPC Vero M1 600W, Case SilentiumPC Aquarius X70W, HDD 2xBarracuda 500 i 320, BRAK SSD - planowany SM961.<p> 

Opublikowano

@CrosRoad112 Nie dostałeś za nic. Jedynie co można nie polecić to Ciebie.

@LiamDiablo - Kolega CrosRoad112? Nawet jeśli nie, to nie twoja sprawa czy jest z WL czy też nie. Jest to serwer mały z miłą atmosferą, a nie po to żeby robić kolejną masówke.

Także tyle w temacie.

PS nie podoba sie? Nie zaglądaj tu i tak nie grasz.

Opublikowano

@DomsoPlayGames dalej nie powiedziałeś za co ban,

"PS nie podoba sie? Nie zaglądaj tu i tak nie grasz." to usuń temat aby nikt kto nie gra nie mógł go przeczytać

Opublikowano

Nick: Liukaner

Premium?: TAK

Teamspeak3: TAK

Dlaczego ty?: Dlaczego ja?

Czy byłbyś wstanie podrzucić symboliczne 3zł PP-em na utrzymanie serwera? (Nie obowiązkowe): Nie mam jakiegoś PP-em ale jak serwer mi się spodoba to przelewem mogę ;)

Opublikowano

Nick: Kamisxd

Premium?: NIE

Teamspeak3: Tak

Dlaczego ty?: Od dawna gram na paczkach technicznych i fajnie było by pograć na serwerze z skromna ekipa. Jak wiadomo liczy sie dobra zabawa :)

Czy byłbyś wstanie podrzucić symboliczne 3zł PP-em na utrzymanie serwera? (Nie obowiązkowe): Tak

Opublikowano

Nick: Alchemik

Premium?: NIE

Teamspeak3: NIE - wolę Discord'a.

Dlaczego ty?: Gram jedynie w Minecraft'a na modach, więc na pewno się dogadamy.

Czy byłbyś wstanie podrzucić symboliczne 3zł PP-em na utrzymanie serwera? (Nie obowiązkowe): TAK, pod warunkiem, że jest tego wart.

@Cytryn PP - to najprawdopodobniej skrót od Paypal

bipsMal.png

Opublikowano

Nick: Aintence

Teamspeak3: TAK

Dlaczego ty?: Z checia bym pogral na jakims modowanym serverze.

Czy byłbyś wstanie podrzucić symboliczne 3zł PP-em na utrzymanie serwera? (Nie obowiązkowe): TAK - Jesli bedzie fajnie sie gralo.

ps. Sa jakies chunk loadery dla graczy zeby np quarry moglo kopac lub farmy dzialaly?

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

Nick: Szazam

Premium?:  nie

Dlaczego ty?: Czasem mam dość WOT'a i Anno. Z chęcią pograłbym w miłym towarzystwie.

Czy byłbyś wstanie podrzucić symboliczne 3zł PP-em na utrzymanie serwera? (Nie obowiązkowe): Nawet więcej, o ile serwer będzie się trzymał ONLINE.

ps. Proszę byle nie było dopłat przez telefon(sms, rozmowa)i OKPAY

Yebnij plusa to nie boli............

Opublikowano

Nick: IkjovskYY

Premium?:  nie

Teamspeak3: TAK

Dlaczego ty?: Lubie grac na modach, gralem na slynnych serwerach zmodowanych. Mam duze doswiadczenie w MC. Jestem bardzo aktywnym uzytkownikiem

Czy byłbyś wstanie podrzucić symboliczne 3zł PP-em na utrzymanie serwera? (Nie obowiązkowe): Jesli serwer bedzie tego wart ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nick: Mr_Jumper

Dlaczego ty?: Lubie grac na serwerach z modami.

Czy byłbyś wstanie podrzucić symboliczne 3zł PP-em na utrzymanie serwera? (Nie obowiązkowe): Baaa, nawet w 10 euro moge zaplacic :D (o. ile serwer sie utrzyma)

Pokkit Zagrajmy na modach

http://www.mpcforum.pl/topic/1122605-mods164pokkitpl247/

Tani hosting VPS

8zl. m-c 15zl. m-c 30zl. m-c 60 zl. m-c

512Mb Ram 1024Mb Ram 2048Mb Ram 4096Mb Ram

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nick: Paffcio94

Premium?: Tak

Premka: Tak

Teamspeak3: Nie, preferuje jedynie Discord

Dlaczego ty?: Uwielbiam zajmować się graniem na modach, mało co grywam na vanilli. Stworzyłem już wiele paczek, przeszedłem też kilka dobrych modpacków jak: ProjectOzone 1 i 2, Sky Factory 2 oraz do szóstego tieru Age of Engineering. Dalej nie chciało mi się grać z tego względu że samemu jest nudno. Chętnie bym pograł z innymi na tej paczce.

Czy byłbyś wstanie podrzucić symboliczne 3zł PP-em na utrzymanie serwera? (Nie obowiązkowe): Tak, oprócz darowizny SMS. Wolałbym przelew na konto lub PayPall. Oczywiście po krótkich lub dłuższych testach grania. Dla mnie nie problem.

Kliknij tutaj aby otworzyć mój GitHub.

Prawie cały czas jestem na Discord𝗣𝗮𝗳𝗳𝗰𝗶𝗼#6330

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...