Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje osoby współpracującej.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie, na wstępie mam 21 lat , nie jestem żadnym gówniarzem , więc jedną kwestię już można pominąć.

Poszukuję osoby chętnej do podjęcia wspólnej współpracy nad serwerem. Będzie to serwerum hard/medium gdzie będzie planowana gra na dłuższą metę a nie na "Miesiąc i serwer do zamknięcia" .  Planowany start w tym roku ? Data nie jest jeszcze przewidziana ponieważ nie chce stworzyć i odpalić byle czego i nie dopracowanego :) ...

Krótki opis wszelkich informacji odnośnie serwera i mnie: Serwer aktualnie jest na source/src postawiony na swojej karcie ( Nie hamachi ) , aktualnie pracują nad serwerem kilka miesięcy aczkolwiek nie codziennie zajmuję się pracą i edycją serwera ze względu na brak az tak możliwego czasu ponieważ jak to w moim wieku , pracuje, oraz musze posiadać czas na własne hobby , interesy , rodzinę. Tak więc pracuję nad serwerem wieczorami. W weekendy jak zasiądę to potrafię nawet +/- 10 godzin siedzieć nad edycją. Aktualnie na serwerze wprowadzono już pare podstawowych systemów dobrze znanych , oraz staram się dopracowywać cały czas oraz myślec nad fabułka wszelkiego dropu i rywalizacji na serwerze. Czy jest to serwer pusty ? hmm nie powiedziałbym ponieważ czysto teoretycznie na tym co mam mógłbym już odpalić serwer jednak że byłby to w tedy nie dopracowany serwer a o takim nie rozmawiamy tutaj... :)

Jeśli chodzi o współprace wspomnianą oraz korzyści z niej związane: Dostęp do maszyny nie daję od razu więc prosze się z tym liczyć ponieważ tylko idiota udostepnił by swoje dzieło od razu komuś... poszukuję osoby która ma "Dobre pomysły" oraz podstawową wiedzę w tworzeniu serwera oraz osoby kumatej która wie gdzie co i jak można znaleźć . Jeśli chodzi o udostepnienie maszyny o tym pogadamy jeżeli zacznę widzieć że się starasz i pomagasz. Kwestie finansowe równiez dogadamy się w trakcie projektowania serwera.

Kontakt : GG:61937157 pisz śmiało nie gryze moze sie dogadamy :)

• Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...