Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwny problem z myszką

gtagtagta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, pojawił się u mnie bardzo dziwny problem z myszką. Już wyjaśniam całą sytuację. Do dnia 19.01.2018 komputer, myszka wszystko grało i śmigało jak trzeba (od roku mam ten komputer) i nic po prostu się nie działo. Dnia 19 stycznia, gdy wróciłem do domu musiałem przywrócić system i tak zrobiłem, zostawiłem tylko pliki osobiste i od tamtej pory mam dziwny problem z myszką. Myszka od tamtej pory a w sumie kursor jakoś dziwnie się zacina macham szybko myszką a on idzie strasznie wolno, daję w lewo a potem szybko w prawo a kursor i tak idzie w lewo i to wolnym tempem. Robi się tak gdy odpalam strony, pobieram coś a czasem po prostu nawet przeglądając facebook'a. Jest to dziwny problem, ponieważ próbowałem chyba wszystkiego podłączałem 3 myszki i z każdą było tak samo, więc problem myszki z akceleracją i czymkolwiek odrzuciłem, sterowniki myszki też odinstalowywałem, robiłem całkowity format komputera, skanowałem komputer antywirusami, naprawdę wydaję mi się, że to już wszystko i kursor zachowuję się tak samo. Nie wiem już co z tym zrobić, czy ktoś mógłby mi pomóc? + Mam windows 10, jeżeli to ma znaczenie, oryginalnego. Dołączam, także video z problemem jak widać myszka na początku chodzi wolno itp. a macham ją cały czas najszybciej jak mogę tak jak widać na końcu filmiku gdy się odcina.

video-1517084506.mp4

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...