Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z wyświetlaniem tablisty

DziaDzia123123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie widać jej całkiem czy nie widać tylko zmiennych? Jeśli nie widać zmiennych (w sensie własnego tab'u) to należy zmienić wartość player-list-enabled na true w configu. Jeśli nie widać całkiem tab'u to sprawdź czy nie posiadasz innych pluignów od zarządzania tablistą.

• Marosking zmienił(a) tytuł na Problem z wyświetlaniem tablisty
Opublikowano
4 minuty temu, MAROSKiNG napisał:

Nie widać jej całkiem czy nie widać tylko zmiennych? Jeśli nie widać zmiennych (w sensie własnego tab'u) to należy zmienić wartość player-list-enabled na true w configu. Jeśli nie widać całkiem tab'u to sprawdź czy nie posiadasz innych pluignów od zarządzania tablistą.

Chodzi mi ze go wogole go nie ma. pluginy moge podac jesli chcesz  ale raczej nie ma

Opublikowano
2 minuty temu, DziaDzia123123 napisał:

Mam bukkita pisalem w temacie

Ale sprawdź czy posiadasz odpowiednią wersję, czy jest wspierana przez FunnyGuilds. Radziłbym zmienić to na spigota, lub paperspigota.

Opublikowano

Tak silnik dużo zmienia po

1. Wydajność Spigot, a tym  bardziej PaperSpigot zżerają zdecydowanie mniej zasobów 

2. Większość współczesnych pluginów jest pisana pod Spigot'a  (PaperSpigot też to obsłuży), a pluginy z  Bukkit'a działają tak samo. 

Radzę zmień silnik, bo serwer  powyżej 40 graczy może mieć lagi z Bukkit'em ze względu na stary sposób pisania tego silnika

Pozdrawiam 

PS.: Jeśli chcesz, żebym pomógł przyślij mi na priv  swój E-mail, a  tam dostaniesz instrukcje co masz  mi przysłać 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...