Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hosting z pełną kontrolą nad serwerem

Lowkox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cześć, szukam hostingu, który sprawi się przy stawianiu serwerów minecrafta.

Nie chce żadnego slotowego hostingu i poviderów, chce mieć pełną władzę na serwerem oraz maszyną.

Najbardziej zależałoby mi na serwerze dedykowanym w polskiej lokalizacji ze sporą ilością ramu.

Zanim tu napisałem przeszukałem co nieco i natrafiłem na bardzo ciekawą ofertę: https://serwerydedykowane.pl/oferta-specjalna/
akurat jest promocja więc pomyślałem "czemu by nie skorzystać?"

Poczytałem, poszukałem i wychodzi na to że dostarczają panel, więc nie bedzie problemu z instalacją nowego systemu.
Brak opłaty instalacyjnej - ogromny plus! No i polski support online - bardzo mi na tym zalezy.

Wczytałem się także w opinie na temat firmy i brzmią przekonywująco.

Pytanie do Was: mieliście do czynienai z tą firmą albo ktos ze znajomych? Zapytać zawsze warto a możę ktoś sięznajdzie :) 

Tylko nie piszcie " Nie bo nie" bo to nie ma sensu, proszę o jakieś argumenty :)

Opublikowano

Maszyna dobra, jak za taką cenę. Duży plus że Polski Support. Raczej nie powinieneś mieć problemu bo firma już trochę stoi. W razie czego możesz przerzucić się na ovh lub cuddihosting.

• Marosking zmienił(a) tytuł na Hosting z pełną kontrolą nad serwerem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...