Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje pluginu na tworzenie cuboidów

TheEdwinekPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, razem z kolegą chcemy zrobić własny serwer w Minecraft, kiedys zajmowalem sie juz tym, ale zawsze bralem pluginy z neta.

Informacje na temat pluginu bedzie w tym filmie 

• Envqu zmienił(a) tytuł na Szukam pluginu na cuboid
  • Marosking zmienił(a) tytuł na Poszukuje pluginu na tworzenie cuboidów
Opublikowano
3 godziny temu, MAROSKiNG napisał:

Chodzi ci o możliwość tworzenia cuboidów za pomocą danego bloku dla graczy? Zobacz sobie plugin PreciousStones.

https://dev.bukkit.org/projects/preciousstones/files

Dziekuje za odpowiedz, ale kioedys ten plugin testowałem, lepiej by było mieć autorski plugin, kolega uczy sie dopiero javy, bo pracowal w phytonie, a w moim wojewodztwie mamy ferie, i chcielismy skonczyc jeszcze to przed koncem ferii

Opublikowano
28 minut temu, TheEdwinekPL napisał:

Dziekuje za odpowiedz, ale kioedys ten plugin testowałem, lepiej by było mieć autorski plugin, kolega uczy sie dopiero javy, bo pracowal w phytonie, a w moim wojewodztwie mamy ferie, i chcielismy skonczyc jeszcze to przed koncem ferii

Daje ci gotowe rozwiązanie, a ty nadal wybrzydzasz... takiego pluginu nikt za darmo na pewno Ci nie napisze. A więc jeśli chcesz szukać kogoś kto owy plugin Ci napisze, odsyłam Cię do działu Minecraft - Współpraca przy serwerze, tam napisz ogłoszenie i powdzenia w szukaniu.

Opublikowano
1 minutę temu, MAROSKiNG napisał:

Daje ci gotowe rozwiązanie, a ty nadal wybrzydzasz... takiego pluginu nikt za darmo na pewno Ci nie napisze. A więc jeśli chcesz szukać kogoś kto owy plugin Ci napisze, odsyłam Cię do działu Minecraft - Współpraca przy serwerze, tam napisz ogłoszenie i powdzenia w szukaniu.

Napisalem "w ostatecznosci moge za to zaplacic" co do tego dzialu, napisalem tam to musze cos potwierdzic nw czy to ja czy ktos, ale trzeba potwierdzic

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...