Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Serwerem TeamSpeak 3 Crash

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam serwer 4 lata pierwszy raz widzę coś takiego nie wiem czy ktoś miał już z czymś takim do czynienia 

np: zrobię kanał czy coś edytuje na serwerze czy range serwer crash i usuwa to co było zrobione 

np: sam pliczek ts3server.sqlitedb jak przeniosę na inny serwer reinstalacja co cokolwiek dalej ten błąd jest 

z 10 dni kopie zapasową jak dam to na miesiąc i błąd powraca 

jakiś pomysł pomoc rada czy cokolwiek albo jak naprawić to gówno ze już tak powiem i z góry dziękuję ++++ 

|ERROR   |DatabaseQuery |   |db_exec failed database disk image is malformed
|ERROR   |DatabaseQuery |   |db_exec() delete from server_properties where id = 1 ;insert into server_propert error: database disk image is malformed
|ERROR   |              |   |unable to save properties to: server_properties

Opublikowano

Coś z bazą się zjebało ale to raczej wiesz, na support teamspeak napisz jeżeli ci zależy na danych które tam były i może wyślij im tą bazę. W sumie oni stworzyli aplikację więc będą wiedzieli co się popsuło, ewentualnie na forum głównego ts'a też napisz ;d tu wątpię żeby ktokolwiek wiedział co jest nie tak, ale może ktoś wie ;d 

To znalazłem "For DB is malformed:
Use a working bakup of you DB or start from scratch." na google gdy ktoś miał podobny problem.

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

https://grzyb.ovh

Opublikowano

Spróbuj zainstalować teamspeak'a na koncie root. Oraz gdy robisz kopie bazy, wyłacz serwer i wtedy kopiuj. Jak coś pisz pv to pomoge 

• Maja.. zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...