Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nofall damage

Valer407

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Okolo godziny 23:00 dodalem na spawn flagę nofall damage przez world guard niestety nofall stal sie na całym świecie postanowiłem pobrać world guard i go usunąć. Nadal nie bylo obrażeń od upadku. Robię to samo z essentials i dziala. Wgrywam world guard. Dziala. Wgrywam essentials i nie dziala. Robię backup z 22:37 i nadal jest nie ma obrażeń od upadku. W configu essentials obrażenia od upadku mam na false.

Opublikowano

Combatlog

Crates plus

Essentials 

Essentials antibuild

Essentials chat

Essentials spawn

Essentials protect usunolem 

Headshot effects 

NoCheatPlus

Permisionssex

Rename

Shopkeepers 

Worldedit

Worldguard 

Opublikowano

Robiłeś reload lub restart serwera? Daj spawnowi większe set priority niż regionowi który na niego nachodzi.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 26.01.2018 o 00:48, Valer407 napisał:

Okolo godziny 23:00 dodalem na spawn flagę nofall damage przez world guard niestety nofall stal sie na całym świecie postanowiłem pobrać world guard i go usunąć. Nadal nie bylo obrażeń od upadku. Robię to samo z essentials i dziala. Wgrywam world guard. Dziala. Wgrywam essentials i nie dziala. Robię backup z 22:37 i nadal jest nie ma obrażeń od upadku. W configu essentials obrażenia od upadku mam na false.

Jeżeli nadal nie naprawiłeś to zapewne przez: /toggledownfall - wstrzymuje upadek od wszystkiego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...