Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

byłby ktoś zainteresowany serwerem survival 1.5.2 ?

- Drop z rudy (zabezpieczenie anty-xray)

- Expowiska z duża ilością potworów oraz bossów

- Factions edytowany wg moich pomysłów 

- Realna ekonomia serwera 

Komentujcie co jeszcze chcielibyście widzieć na takim serwerze Minecraft

2018-01-25_21.51.42.png

2018-01-25_21.52.16.png2018-01-25_21.52.44.png2018-01-25_21.53.22.png2018-01-25_21.54.50.png

Pozdrawiam, 

Xeivous

eJwLLi0qy0zMUbBScM_MSclMBTJ8SpOzK51y8pOz
  • Envqu zmienił(a) tytuł na Zainteresowani serwerem Survival 1.5.2?
Opublikowano

1.5.2? Po co stara wersja jak są nowe dodające wiele możliwości! Nowe pvp, elytra itd.Rozumiem przyzwyczajenie do starych wersji, ale bezsensem jest tworzenie serwera na 1.5.2. Aktualnie min. 1.8

Opublikowano

Tak jestem zainteresowany tym serwerem. Bardzo mi się podoba pomysł, ponieważ nie ma już wielu takich serwerów, a nie którzy mają chęć przypomnieć stare czasy minecraft'a lub po prostu nie lubią nowszych wersji.

Opublikowano

Ja najchętniej to bym na takim zwykłym freebuildzie zagrał. Kupno działek z plotme, tartak, kopalnia itd..

banner.png

Opublikowano
8 godzin temu, Piker napisał:

Tak jestem zainteresowany tym serwerem. Bardzo mi się podoba pomysł, ponieważ nie ma już wielu takich serwerów, a nie którzy mają chęć przypomnieć stare czasy minecraft'a lub po prostu nie lubią nowszych wersji.

Kliamtu tych wersji już nie powrócą... Co do tematu, to teraz na wszystko znajdą obejście, więc ten x-ray nie da 100% bezpieczeństwa, expowiska... śmierdzi mi to serwerem rpg... latanie na terenie gildii? wtedy pvp i jakiekolwiek działania na terenie gildii/frakcji stracą sens, realna ekonomia? diamenty będą miały dużą wartość? W tej grze one zawsze mialy największą wartość... możliwość wybrania trybu pvp? wtedy również jedna z zasad serwera Survival + Frakcje, straciła by sens... moim zdaniem, w tych czasach only IZIHC... wszelkie inne tryby straciły w oczach wielu graczy dzisiejszego pokolenia.

Opublikowano

@UP 

W sumie to masz rację z tym lataniem bo też bardzo często denerwowało mnie ze ktoś lata i gracze tego nadużywają, z tymi expowiskami moja idea jest taka żeby każdy gracz mógł nabić lvl ulepszyć zbroję itp. żadne RPG po prostu dużo potworków.

Chciałbym też dowiedzieć się czy ktoś jeszcze używa wersji 1.5.2 i czy opłacalne jest stawiane serwera na tej wersji, bo nie ma to sensu jak na serwerze będzie 10 osób.

eJwLLi0qy0zMUbBScM_MSclMBTJ8SpOzK51y8pOz
Opublikowano

Dla mnie słaby pomysł. Lepszy by był serwer na wersje 1.12.2 ponieważ nie ma tyle błędów :).

A co do spawna to jest moim zdaniem brzydki dużo poprawek. Polecam znaleźć budowniczego albo kogo wynająć. Jednak spawn to widzialna wizytówka serwera :)

Opublikowano
16 godzin temu, RemcioHC napisał:

Dla mnie słaby pomysł. Lepszy by był serwer na wersje 1.12.2 ponieważ nie ma tyle błędów :).

A co do spawna to jest moim zdaniem brzydki dużo poprawek. Polecam znaleźć budowniczego albo kogo wynająć. Jednak spawn to widzialna wizytówka serwera :)

Może mamy inne gusta ale mi się spawn podoba, prosty, ekologiczny (XD) i uporządkowany.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...