Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KairosMT2 [Dedyk] [Medium]

happi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

START SERWERA 26 STYCZNIA 2018 O GODZINIE 18:00

bZSLcao.png

Jako, że forum działa jak działa, reszta prezentacji na naszym forum:

http://forum.kairosmt2.pl/index.php?/topic/855-oficjalna-prezentacja-kairosmt2pl/

CLIENT I REJESTRACJA BĘDZIE PRZED STARTEM

ADMINISTRACJA:

[HA] Gadriel

[GA] Carter

[GM] Cobra

[MOD] B3nq

[MOD] Akane

SCREENY WERYFIKACYJNE

tj0PoON.jpg

6w6499K.jpg

k3HeXgc.png

Opublikowano
3 godziny temu, ten misiovaty napisał:

Fajny serwerek:)

Szkoda, że nawet na niego nie wbiłeś a oceniasz...

Opublikowano
23 minuty temu, loleq2 napisał:

Po pierwsze jest to rework wiec mogl grac, po drugie mozna sobie tak ocenic troche po prezentacji czy jest dla ciebie fajny..

Opublikowano
24 minuty temu, loleq2 napisał:

byla beta

k3HeXgc.png

Opublikowano
57 minut temu, happi napisał:

byla beta

Co nie zmienia faktu co kryje się pod słowem "fajny". Naprawdę tak ciężko napisać coś co może zachęcić do grania na tym serwerze jeżeli nam się podobał ? Jak widzę 20 postów pod tematem i komentarze spoko, fajny, nawet to się zastanawiam po co są komentarze pod tematami. Jeżeli sprawdzanie serwera opiera się na becie, gdzie tak na prawdę możemy ocenić serwer w momencie kiedy wystartuje oficjalnie oraz trochę graczy na nim będzie. Jak widzę komentarz odrazu jak się pojawia temat z serwera to już wszystko jasne - nabijanie postu lub znajomy chce polecić nieumiejętnie.

/Większość serwerów, która ładnie się zapowiada oraz jest w fazie bety (nie zwracamy uwagi na niektóre błędy) w momencie jak wychodzi to okazuje się, że niewypał. 

/Jutro pobieram i dam znać :)

Opublikowano

Kolejny rework? Daje max tydzień, z bugami znowu nie wyrobi.

Jestem jak Magda Gessler
Hejtuję, obrażam, niszczę..
A sam lepiej nie zrobię.
nIMl0Hd.png

Opublikowano

Dobra, przejrzałem te waszą prezentacje i mam tylko jedno pytanie. Co tu jest takiego, że ma to zachęcić kogokolwiek do gry?
Pomijam reklamy typu "NoPerfect zaprasza na Kairos..." w donejtach na strimach. Jeszcze te śmieszne 3 pln :v

żenada1 — kopia.png

Opublikowano

ja tam wpadnę nie mam co aktualnie robić a wilkiem sobie pogram chętnie ;p 

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

Grałem kiedyś, na tym też zagram. Podobno nowy team zobaczymy co to za team. W is'a na pewno nie załaduję ale powodzenia!

Czego tutaj szukasz?

Opublikowano

Serwer niby wystartował, niektórzy grają a jednak większość nie może się nawet zarejestrować od startu xD

Opublikowano

Grałem na nim kilka miesięcy temu, syf jakich mało. Na sam początek zacznijmy od tego, że to serwer Azprime a każdy wie jak kończą jego serwery. Wtedy zapowiadał się dobrze, fajnie się grało do czasu. Kontakt z administracją nie istniał, nie ważne czy w grze, forum czy ts. W m1 było pełno sklepów tylko po to, żeby było wrażenie, że jest dużo ludzi. Wygrałem konkurs u Cruzera to 2 tygodnie czekałem na nagrodę, bo tyle czasu Administracja dawała go temu Cruzerowi. To samo było u innych graczy. Jak był jakiś reset co ludziom skille poznikały to ku*wa 5 dni grałem bez umiejętności bo nie potrafili tego zrobić. W końcu GM się zalogował obok mnie i mi to zrobił po 5 dniach mając 100+ poziom. Czytałem podczas gdy serwer był zamykany, że oddadzą SM wydane, tutaj nie ma takiej informacji ani na forum. GM dawał kasę i sprzęt ludziom z gildii, bo to był ich znajomy. Wtedy jak pierwszy raz startował to to w prezentacji były rzeczy, których na serwerze nie szło się doszukać, nie wiem jak jest teraz. Ogólnie szczerze jako nie polecam gry na tym serwerze, nie jestem głupi i wątpię, żeby coś się zmieniło. Kwestia czasu, na początku każdy się stara bo jest kasa a potem serwer idzie w dupę. Jest wiele lepszych serwerów do gry, takie moje zdanie. Biolog i misje były zbugowane, płatności SM przez przelew tylko po wysłaniu potwierdzenia na konto założyciela serwera, kpina. (były obietnice o automatycznym systemie, ale serwer wcześniej upadł). Oby teraz było lepiej, dla spokoju tych, którzy tam mają zamiar grać. 

Opublikowano
21 godzin temu, keleczek napisał:

Opłaca się wbijać, dużo ludzi?

tak przyjemnie się gra w godzinach popołudniowych 1k ludzi tak to masz koło 400-600 do południa

fajny medium i i widać że administracja dba o gre

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...