Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LG Q6 vs Honor 7x vs Huawei Mate 10 Lite - który?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czółko.

Średnio ogarniam rynek smartphone'ów więc poradzę się tutaj. Dziewczyna ma do wyboru 3 telefony. Są to jak w tytule LG Q6, Honor 7x oraz Hu*awei Mate 10 Lite.

Który polecacie z tych trzech? Pozdrawiam ;)

Opublikowano
57 minut temu, blackuGT napisał:

Ale Huawei ssie z tą swoją denną nakładką

to na cholerę pytasz, skoro ten telefon już wykluczyłeś. 

usuń go z listy którą podałeś w temacie, skoro uważasz, że ssie.

topic.

honor>huawei>lg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

LG w ogóle odpada, 3GB ramu, nie najgorzej, ale słabo na tle honora i huaweia.
Ja bym brała Honora.
Huawem i Honor to to praktycznie to samo, ta sama fabryka, różne ceny. Dlaczego? Huawei już ma wyrobioną markę, a nie każdy wie, że honor to huawei pod inną nazwą.
Dodatkowo Honor ma dual sima, a mate 10 lite już nie, bateria ta sama, ram ten sam.. Ja bym brała honora.
Tym bardziej, że siostra ma i nie narzeka na użytkowanie, oprócz wielkości, bo jest bardzo duży.  
Dodatkowo jej do telefonu producent dorzucił gumiaste etui, więc gitarka.
http://www.mgsm.pl/pl/porownanie/honor-7x-vs-huawei-mate10lite/

wykończę cię jak podatki.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie wiem kto Ci naopowiadł takich głupot u Huawei. Ale mimo wszystko, lepszym wyborem jest Honor 7X, a to dlatego, że jest kilkaset złotych tańszy i oferuje niemal to samo, co droższy Mate 10 lite, a w większości przypadków jest nawet od niego lepszy. Za Honorem 7X przemawia wyświetlacz o wyższej luminancji, jak również lepiej zagięte szkło na krawędziach.
Decydując się na Huawei Mate 10 lite, zyskasz tak naprawdę wyłącznie dodatkowy obiektyw aparatu na froncie, który ma rozmywać tło, przy wykonywaniu autoportretów. Śmiem wątpić, aby ten dodatek był wart dopłaty rzędu 200 złotych.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mimo wszystko zastanów się nad Huawei , miałem styczność z Mate 10 Lite (obecnie posiadam Mate 10 PRO) , podczas kilkudniowego użytkowania nie miałem z nim problemów .

Opublikowano

Muszę przyznać, że po raz pierwszy spotykam się z tym, aby EMUI odbierał ktoś jako minus. Po pierwsze jest to, w mojej ocenie, najbardziej funkcjonalna obecnie nakładka, może nie do końca intuicyjna, jak np MIUI, po drugie jej wpływy można łatwo ograniczyć. Nakładka winna do gustu przypaść właśnie kobietom w związku z dobrze napisaną apką krokową i rozbudowanym programem aparatu. BTW - Honor 7X wyposażony jest dokładnie w taką samą nakładkę, w końcu to produkt tej samej grupy. Jeśli chodzi o wybór - ja postawiłbym na 7X z uwagi na cenę, bowiem procek, wyświetlacz, bateria są tożsame.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...