Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Biter. zmienił(a) tytuł na [1.12][Freebuild] MrocznaDolina
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam,

nikt mnie nie prosił o reklamę ale szczerze zarekomenduje ten serwer. Gram tutaj od dwóch tygodni i mogę powiedzieć że serwer jest dobrze dopracowany. Do dyspozycji mamy administrację która owszem, nie jest pełnoletnia poza jednym wyjątkiem ale bynajmniej są na serwerze i pilnują porządku. Nie ma tutaj buractwa, wyzwisk czy niszczenia mapy na potęgę. Każdy ma prawo głosu i nie jest dyskryminowany przez wiek, płeć czy staż gry w minecraftcie. Za każdym razem jak wejdę do gry zawsze się ktoś ze mną wita i chętnie odpowiada na moje pytania. Administratorzy przewidzieli opcję płatnej rozgrywki ale wyłącznie w formie rangi VIP, ale tak naprawdę nie trzeba nic kupować żeby się dobrze bawić i zdobyć wszystko na co gracz ma ochotę. Moim zdaniem taki serwer długo się utrzyma bo widać że ma potencjał a najlepszym tego dowodem są stali gracze którzy potrafią grać od rana do wieczora. 

Z mojej strony to tyle, pozdrawiam i zachęcam bo warto wejść i się przekonać, choćby nawet na 5 min czy to co napisałem powyżej to prawda. Ciao :)

• 2 tygodnie później...
  • Biter. zmienił(a) tytuł na [1.12][Freebuild] MrocznaDolina
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Już dzisiaj (13.05.2018) o 14:00 otwarcie nowej edycji naszego serwera! Naprawdę warto wejść i zobaczyć co oferujemy :) 

Opublikowano

ciekawy pomysł , lecz na twoim miejscu zmieniłbym " codzienne eventy " bo się w końcu przejedzą ale reszta jak najbardziej na + 

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Temat nieaktywny przez miesiąc, archiwum.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...