Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Biurko dla gracza

Xtronix856

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, pytanie kieruje głównie do graczy.

Z tego co zauważyłem w sklepach nie ma żadnych fajnych biurek stworzonych głównie pod graczy. Wszystko na jedno kopyto i średnio praktyczne. 

Waszym zdaniem "proste" jest bardziej wygodne, czy wam też brakuje czegoś nowego ?

bb6afecc015f0d43e0f69c81935f5e10_1.jpg

• Xtronix856 zmienił(a) tytuł na Biurko dla gracza
Opublikowano

Ja kupiłem swoje kilka lat temu w ikei - proste, duże na wzór stołu stolarskiego. Gamingowe biurka to tak jak gamingowe fotele czyli mało praktyczne i za horendalnie wysokie ceny.

Opublikowano
Dnia 26.01.2018 o 00:26, SorryMate napisał:

Ja kupiłem swoje kilka lat temu w ikei - proste, duże na wzór stołu stolarskiego. Gamingowe biurka to tak jak gamingowe fotele czyli mało praktyczne i za horendalnie wysokie ceny.

Akurat fotele są bardzo dobre, dupa plecy nie bolą po wielogodzinnych sesjach.

Stół to najlepiej prostokąt z 4 nogami żeby się nie chwiał i żeby był na tyle duży żeby podkładka z klawiaturą się spokojnie mieściły. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Podobno dobrze sprawdzają się biurka z blatem wklęsłym od strony, gdzie powinno znajdować się krzesło. Takie biurka pozwalają na granie bez uciskania brzucha. 

Serwis pogwarancyjny

Opublikowano
11 godzin temu, Jan234 napisał:

Podobno dobrze sprawdzają się biurka z blatem wklęsłym od strony, gdzie powinno znajdować się krzesło. Takie biurka pozwalają na granie bez uciskania brzucha. 

Pod warunkiem że siedzisz jak najbliżej biurka a wątpię w to. Zawsze jest jakaś minimalna odległość

Opublikowano

Ja mam najzwyklejsze małe biurko z alledrogo (musiałem takie zamówić bo nie mam miejsca po remoncie na razie na większy biurek). Dla mnie nie istnieje coś takiego jak biurek gracza czy fotel gracza. Przecież to jest jedynie marka naklejona na fotel, który mógłby być fotelem NIEgejmingowym. 

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...