Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Honor

0Zaraki0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, nie wiem co się dzisiaj odjebalo, może ktoś z was mi to jakoś wyjaśni :D Dzisiaj rano wyszedłem sobie z lobby z arama bo lipa postacie, to bez sensu tracić czas :D no ale do rzeczy, po tym gdy wyszedłem wbiłem sobie na stare konto które ma 12lv i po zalogowaniu wyskoczyło info że gratulują mi wbicia 3 poziomu honoru no i tutaj dziwna sprawa, bo nie grałem tam prawie wcale i miałem tam 2lv honoru, czyli w nowym sezonie też powinien być drugi, a tu z dupy wszedł 3lv bez punktów kontrolnych i nie dostałem żadnej nagrody, ale za to na main koncie miałem 5lv i w nowym sezonie 2lv i 3pkt, mogło się coś pojebać i zamiast wejść mi na main weszło tam? :D

PS. chciałem napisać do rito, ale kiedy kliknąłem wyślij, wysyłanie ładuje się już jakieś 20min i wysłać się nie może.

Opublikowano

Może po prostu lvl3 honoru na smurfie Ci wleciało po ostatniej gierce którą grałeś jakiś tam czas temu i dopiero po ponownym zalogowaniu Ci wyskoczyła informacja że wbiłeś lvl

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano
1 minutę temu, Sneakysu napisał:

Może po prostu lvl3 honoru na smurfie Ci wleciało po ostatniej gierce którą grałeś jakiś tam czas temu i dopiero po ponownym zalogowaniu Ci wyskoczyła informacja że wbiłeś lvl

Niby ma to jakiś sens, ale przecież resetowali, więc czemu by miał wejść 3 bez punktów kontrolnych? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...