Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][1.11- 1.12.][Inne] qCraft.pl

SmallDodger

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale jakby nie patrząc to Skyblock to taki Survival, tylko że w powietrzu zaczynając od małej wyspy... nie widzę w tym nic autorskiego. P.S. Usuń prezentacje ze spoilera, bo ona powinna wyróżniać serwer.

• Marosking zmienił(a) tytuł na [Zapowiedź][1.11.x - 1.12.x][Inne] qCraft.pl
Opublikowano

Serwer wydawał się ciekawy, nowy tryb i ogólnie pompa , ale ... po 3 dniach mam wszystko co można mieć, rozbudowaną wyspę, eq i czuje niesmak. Serwer posiada wiele błędów które aż proszą się o wykorzystanie. Topki i statsy też szczególnie nic nie wnoszą, jestem pierwszy i nic z tego nie mam ? Panuje niestety kolesiostwo i postawa ,,serwerowego wafla admina", wszystko dla korzyści. Serwer dobry dla dzieciaków, wymagający gracz znudzi się po tygodniu. 

p.s trochę sporo adminstracji na serwerze - jak na średnio 30 graczy admin, właściciel, vicewłaściciel, 2 modów i technik, 2 youtuberów ... i zostaje 20-15 graczy :) Na waszym miejscu cisną bym tych podrabiańców z YT , bo jak dla mnie reklama to u was leży i kwiczy. :)

Ciaoo

Opublikowano
19 godzin temu, Progamer22 napisał:

Serwer wydawał się ciekawy, nowy tryb i ogólnie pompa , ale ... po 3 dniach mam wszystko co można mieć, rozbudowaną wyspę, eq i czuje niesmak. Serwer posiada wiele błędów które aż proszą się o wykorzystanie. Topki i statsy też szczególnie nic nie wnoszą, jestem pierwszy i nic z tego nie mam ? Panuje niestety kolesiostwo i postawa ,,serwerowego wafla admina", wszystko dla korzyści. Serwer dobry dla dzieciaków, wymagający gracz znudzi się po tygodniu. 

p.s trochę sporo adminstracji na serwerze - jak na średnio 30 graczy admin, właściciel, vicewłaściciel, 2 modów i technik, 2 youtuberów ... i zostaje 20-15 graczy :) Na waszym miejscu cisną bym tych podrabiańców z YT , bo jak dla mnie reklama to u was leży i kwiczy. :)

Ciaoo

U mnie takie same odczucia, serwer zawalony administracją. Na większości serwerów administracja jest nieaktywna i gracze narzekają, ale tutaj jest za dużo administracji. Mało os. gra.

Opublikowano

@Progamer22 Powiedz mi proszę jaki masz nick w Minecraft.

Co do błędów to tak, przyznajemy się były ale je naprawialiśmy i już nie ma bugów na serwerze (poważniejszych) i kopiowanie jest niemożliwe. Serwer cały czas dropacowywujemy a co do tych YT to jest wymóg, który oni spełniają i nagrywają z serwera. Co do administracji to jest 2 Administratorów, 2 Vice i 2 Pomocników z czego administratorzy non stop siedzą w plikach i naprawiają błedy zgłaszane przez graczy oraz niwelują błędy w konsoli, vice administratorzy co jakiś czas teleportują się do graczy i sprawdzają pod względem xray itd.  a pomocnicy biernie odpowiadają na pytania graczy. Role są podzielone ale według mnie administracja jest okej, co prawda przesadziliśmy z YouTuberami ale cóż. Limit odnośnie YT został zwiększony, a na początku był mały limit ze względu że chcieliśmy rozpromować serwer w jakikolwiek sposób na YT.

Pozdrawiam.

• Biter. zmienił(a) tytuł na [Zapowiedź][1.11- 1.12.][Inne] qCraft.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...