Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, SlavesCity napisał:

Przepraszam, Revo uninstaller, pomylka. ;)

A wiec tak. Wymienilem plyte glowna, nowe konto itp i ban dalej jest. Pzdr

No ale czy nie mówiłem, że to Wam nic nie da? :awkward:

ezgif-com-effects.gif

• Odpowiedzi 149
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nie sprawdzałem tego sposobu ale możecie spróbować

eZePUWA.png

Napisałem do nich ticket, dam znać jak mi odpiszą. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano
38 minut temu, Creative napisał:

Nie sprawdzałem tego sposobu ale możecie spróbować

eZePUWA.png

Napisałem do nich ticket, dam znać jak mi odpiszą. 

no to jak format jest nie pomoże, czekam aż Ci odpiszą :* 

Opublikowano
2 godziny temu, Luxtorpedaa napisał:

no to jak format jest nie pomoże, czekam aż Ci odpiszą :* 

również mam ten problem. mój brat używał czitów kiedy mnie nie było a mamy wspólny komputer. wchodze następnego dnia i patrze ten sam błąd szukałem wielu porad robiłem co się dało. wsadziłem nową kartę sieciową nic. robiłem format kompa nie pomogło. robiłem wszystko z poradników i klapa. nie da serio się go ominąć? no bo skoro kolega wyżej napisał że kupił nową płytę główną i dalej to samo to o co tu chodzi? na co oni dali tego bana? może dysk twardy trzeba wymienić? proszę dajcie jakieś pomysły, dysk twardy nowy może rozwiąże problem. ip netu raczej też mi nie zbanowali bo na xboxie one pod tym samym internetem gram normalnie na każdym koncie jakie mam. czekam na odp

Opublikowano
11 minut temu, Paleciarz xD napisał:

również mam ten problem. mój brat używał czitów kiedy mnie nie było a mamy wspólny komputer. wchodze następnego dnia i patrze ten sam błąd szukałem wielu porad robiłem co się dało. wsadziłem nową kartę sieciową nic. robiłem format kompa nie pomogło. robiłem wszystko z poradników i klapa. nie da serio się go ominąć? no bo skoro kolega wyżej napisał że kupił nową płytę główną i dalej to samo to o co tu chodzi? na co oni dali tego bana? może dysk twardy trzeba wymienić? proszę dajcie jakieś pomysły, dysk twardy nowy może rozwiąże problem. ip netu raczej też mi nie zbanowali bo na xboxie one pod tym samym internetem gram normalnie na każdym koncie jakie mam. czekam na odp

Koledzy mi dzisiaj w klasie mowili, ze skoro wymiana plyty glownej mi nie pomogla to zebym sprobowal na komputerze polaczyc sie z siecia z telefonu, nie wi-fi tylko transfer, jesli wtedy zadziala to cos jest z dostawca, jak nie to nie mam pojecia. Mozna sprobowac

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

No właśnie nie wiem w czym tkwi problem. Skoro to ban za czity to nwm co zrobić. Jak wymiana płyty Ci nie pomogła, żadne poradniki itd no to chyba trzeba z tą przesyłką danych spróbować no i z nowym dyskiem twardym 

Opublikowano
12 minut temu, SlavesCity napisał:

Koledzy mi dzisiaj w klasie mowili, ze skoro wymiana plyty glownej mi nie pomogla to zebym sprobowal na komputerze polaczyc sie z siecia z telefonu, nie wi-fi tylko transfer, jesli wtedy zadziala to cos jest z dostawca, jak nie to nie mam pojecia. Mozna sprobowac

sieć z telefonu nie pomaga na drugim komputerze na tym samym wifi wszystko działa czyli to nie sprawa internetu 

Opublikowano
30 minut temu, Paleciarz xD napisał:

Próbowałem to z netem z telefonu nie działa. Myślicie że wymiana dysku pomoże?

Nie, ban nie leży w HWID. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano
1 minutę temu, Paleciarz xD napisał:

No to co trzeba zrobić?

Szukam rozwiązania. Czekam na ticket od EpicGames. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano (edytowane)

Oni nie odpisza, kolega czekał 1,5 msc i nie odpisali

Musi być jakiś sposób, nowy komp to nowa karta a gościu wymieniał i nic nie dało. 

Rozwiązanie jakieś musi być, tyle sposobów próbowałem i ciągle nic. Kurde co to trzeba zrobić żeby to odbanowac

Edytowane przez Paleciarz xD
Opublikowano

Nie grywam w tą grę, ale apropo wymiany płyty głównej się wypowiem.

HWID zostanie nadpisane dopiero po sformatowaniu komputera, więc jeżeli tak bardzo zależy wam na odbanowaniu się to zmieńcie płytę główną, a potem sformatujcie dysk twardy. 
Co do zmiany Hardware ID - tutaj jest sprytny poradnik jak zrobić to przez rejestr.

https://bot-supply.com/forum/guides/10556-how-change-your-hardware-id-via-regedit.html

Opublikowano
3 minuty temu, adam200 napisał:

Nie grywam w tą grę, ale apropo wymiany płyty głównej się wypowiem.

HWID zostanie nadpisane dopiero po sformatowaniu komputera, więc jeżeli tak bardzo zależy wam na odbanowaniu się to zmieńcie płytę główną, a potem sformatujcie dysk twardy. 
Co do zmiany Hardware ID - tutaj jest sprytny poradnik jak zrobić to przez rejestr.

https://bot-supply.com/forum/guides/10556-how-change-your-hardware-id-via-regedit.html

Koleś już wyżej pisał że płytę główną zmieniał i to nie pomogło. Nie wiadomo w czym przyczyna leży

Musi być jakiś sposób, nowy komp to nowa karta a gościu wymieniał i nic nie dało

Komuś udało się rozwiązać ten problem? Za czity. Mi informatyk powiedział że na bank bana nie mogli dac na płytę główną

Opublikowano
14 godzin temu, Paleciarz xD napisał:

Koleś już wyżej pisał że płytę główną zmieniał i to nie pomogło. Nie wiadomo w czym przyczyna leży

Musi być jakiś sposób, nowy komp to nowa karta a gościu wymieniał i nic nie dało

Komuś udało się rozwiązać ten problem? Za czity. Mi informatyk powiedział że na bank bana nie mogli dac na płytę główną

No bo ban nie leży w ID mobo ani HDD. Gdyby nakładali takie bany to można byłoby karane jakby nie patrzeć. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano
55 minut temu, MKIP napisał:

Czyli tylko trzeba płytę główną wymienić i wszystko będzie działać?

Przecież wyżej ktoś napisał, że wymienił płytę główną i nic... 

Opublikowano

To ja nie mam pojecia. Mam zmienne IP, zmiana nie pomogla. Format nie pomogl, dodatkowo wczesniej usuwalem Epic Games programem Revo, ktory usunal wszystkie mozliwe pliki w rejestrze, nie pomoglo. Wymiana plyty glownej nie pomogla. Z transmisja danych przez telefon nie pomoglo.

Opublikowano

Siemka ! 

Jestem nowy tutaj ponieważ przyciągnął mnie ten temat... Używałem VPN by wbić na ts i go nie wyłączyłem , i Epic Games mi go wykryło i mam banicję :)

Napisałem do nich i odpowiedzili mi takie coś gdzieś tak 3/4 dni temu

To You If you are getting the “IP, VPN, machine, or cheating” persistently over a period of time, it is likely that your machine itself is banned. We kick and/or ban players and machines based on the game being modified / tampered with, cheat software found running while playing Fortnite, and other ways of cheating. We then kick users that play on machines associated with previously banned accounts to prevent cheaters from returning to Fortnite. This means if you share a machine with anyone else and he/she cheats, your account won’t be able to play on that machine either. You can still play using this Epic Account on a different machine though. Epic Games Player Support does not have any ability to bypass this kick behavior.

W przetłumaczeniu można stwierdzić że Po prostu możemy grać na innych komputerze na swoim kompie ale na tym już nigdy.  I na koniec jest nasza wisienka czyli ,, Pomoc techniczna Epic Games nie ma możliwości ominięcia tego zachowania."

Więc jak na razie pomoc Epic Games ssie ;)

n0QpT4G.png

Opublikowano
14 godzin temu, Ga_Briel napisał:

Siemka ! 

Jestem nowy tutaj ponieważ przyciągnął mnie ten temat... Używałem VPN by wbić na ts i go nie wyłączyłem , i Epic Games mi go wykryło i mam banicję :)

Napisałem do nich i odpowiedzili mi takie coś gdzieś tak 3/4 dni temu

To You If you are getting the “IP, VPN, machine, or cheating” persistently over a period of time, it is likely that your machine itself is banned. We kick and/or ban players and machines based on the game being modified / tampered with, cheat software found running while playing Fortnite, and other ways of cheating. We then kick users that play on machines associated with previously banned accounts to prevent cheaters from returning to Fortnite. This means if you share a machine with anyone else and he/she cheats, your account won’t be able to play on that machine either. You can still play using this Epic Account on a different machine though. Epic Games Player Support does not have any ability to bypass this kick behavior.

W przetłumaczeniu można stwierdzić że Po prostu możemy grać na innych komputerze na swoim kompie ale na tym już nigdy.  I na koniec jest nasza wisienka czyli ,, Pomoc techniczna Epic Games nie ma możliwości ominięcia tego zachowania."

Więc jak na razie pomoc Epic Games ssie ;)

n0QpT4G.png

To w takim razie na co oni banuja, ze na tym samym komputerze juz nie zagram?

Opublikowano
3 godziny temu, SlavesCity napisał:

To w takim razie na co oni banuja, ze na tym samym komputerze juz nie zagram?

Tak. Musisz se nowego kompa kupić ;/ 

Opublikowano
Dnia 29.04.2018 o 14:44, Ga_Briel napisał:

Tak. Musisz se nowego kompa kupić ;/ 

A nie wystarczy że zmienisz kartę graficzną , procesor , płytę główną i ram to jakby nowy komputer...

Opublikowano
4 godziny temu, MKIP napisał:

A nie wystarczy że zmienisz kartę graficzną , procesor , płytę główną i ram to jakby nowy komputer...

Czy ja wiem ? Może mam do zmiany Płytę główną , Procesor... Ale nie kur*a GTX 1050 WINDFORCE OC EDITON i 10 gb ramu po to aby zagrać w grę (która jest bardzo fajna , i boli serce gdy patrzeć jak się w nią gra)