Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

W moim wypadku pomogło :)
Wyłudzania?
nie mam po co wyłudzać.
tym bardziej w 21 wieku 
po za tym mam wyłudzić od niego pieniądze podając moje dane do przelewu?
naprawdę było by to logiczne.

Edytowane przez Mateusz57698PLL
Dopisek
  • Odpowiedzi 149
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
3 minuty temu, Mateusz57698PLL napisał:

W moim wypadku pomogło :)

Należy czytać regulamin - próbowałeś go nabrać, a za wyłudzanie danych/pieniędzy (czyli handel bez pokrycia) jest odpowiednio karany. 3 posty i nawet nie raczysz czytać regulaminów. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano
1 godzinę temu, Creative napisał:

Chyba się troszeczkę zagalopowałeś. Żadnego handlu na tym forum nie będziemy tolerować, a tym bardziej wyłudzania od użytkowników pieniędzy i oszustw. Weźmiesz od niego pieniądze i nic nie zrobisz, na tym forum to nie przejdzie. 

A co do Waszych banów - Epic Games dba o to, aby nie banować uczciwych graczy więc tłumaczenie, że nic nie miałem, a dostałem bana nie pomoże. Ja jakoś przez 3 sezony nie dostałem za nic bana - jak to możliwe? I tego perma nie zdejmiecie, przykro mi. Nie pomoże zmiana kont, routerów, mobo, etc. 

Możliwym jest dostać bana, nie używając cheatów, dajmy na ten przykład uruchom extreme injector i  go nie używaj wgl, nie próbuj wstrzykiwać - nic, tylko uruchom i odpal sobie fortnite :) Banują za procesy w tle

Opublikowano

^ To się nazywa brak myślenia jeśli wiesz co robi dany program, a mimo to go uruchamiasz, a potem płaczesz bo masz bana za injectora w tle to cóż. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano
14 minut temu, Creative napisał:

^ To się nazywa brak myślenia jeśli wiesz co robi dany program, a mimo to go uruchamiasz, a potem płaczesz bo masz bana za injectora w tle to cóż. 

Nikt tutaj nie płacze, po prostu był to głupi błąd z tym injectorem, pytam się o sposób, a ty mi piszesz bez sensu że się nie da, sposób zawsze jakiś jest, wracaj lepiej do leagueoflegends

@Mateusz57698PLL nie mam żadnej gwarancji, i to że masz trzy posty na forum też słabo.

Opublikowano
1 minutę temu, Luxtorpedaa napisał:

Nikt tutaj nie płacze, po prostu był to głupi błąd z tym injectorem, pytam się o sposób, a ty mi piszesz bez sensu że się nie da, sposób zawsze jakiś jest, wracaj lepiej do leagueoflegends

@Mateusz57698PLL nie mam żadnej gwarancji, i to że masz trzy posty na forum też słabo.

Przed chwilą dałem bana gościowi za wyłudzanie pieniędzy, a Ty mi piszesz, że mam wracać do Lola - niefajnie. Skoro wierzysz w to, że istnieje sposób na ominięcie bana to szukaj dalej ale nie ominiesz go i tak. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano
35 minut temu, Creative napisał:

Przed chwilą dałem bana gościowi za wyłudzanie pieniędzy, a Ty mi piszesz, że mam wracać do Lola - niefajnie. Skoro wierzysz w to, że istnieje sposób na ominięcie bana to szukaj dalej ale nie ominiesz go i tak. 

wymieniam płytę główną i mogę grać, ale szukam innego sposobu 

Opublikowano
4 godziny temu, Creative napisał:

Chyba się troszeczkę zagalopowałeś. Żadnego handlu na tym forum nie będziemy tolerować, a tym bardziej wyłudzania od użytkowników pieniędzy i oszustw. Weźmiesz od niego pieniądze i nic nie zrobisz, na tym forum to nie przejdzie. 

A co do Waszych banów - Epic Games dba o to, aby nie banować uczciwych graczy więc tłumaczenie, że nic nie miałem, a dostałem bana nie pomoże. Ja jakoś przez 3 sezony nie dostałem za nic bana - jak to możliwe? I tego perma nie zdejmiecie, przykro mi. Nie pomoże zmiana kont, routerów, mobo, etc. 

Mam zamiar kupic nowa plyte glowna, czyli wedlug Ciebie i to nie pomoze?

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano
41 minut temu, SlavesCity napisał:

Mam zamiar kupic nowa plyte glowna, czyli wedlug Ciebie i to nie pomoze?

Jeśli kupujesz ją tylko przez to, że masz bana w Fortnite to pozdrawiam :v Nie zdziwiłbym się gdyby ban nie był nakładany na ID mobo.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano
10 godzin temu, Creative napisał:

Jeśli kupujesz ją tylko przez to, że masz bana w Fortnite to pozdrawiam :v Nie zdziwiłbym się gdyby ban nie był nakładany na ID mobo.

Bany w fortnite są bezsensowne i często nie uzasadnione. Na zagranicznych forach jest mocna burza o to.
Pierwszym lepszym przykładem jest injector jaki kolwiek. Ja osobiście używałem injectora to tworzenia skryptów pod programy (nie żadne cheaty) i między czasie miałem nawet nie włączonego fortnite a tylko klienta epic games i teraz mam problem bo grać nie mogę.
Kolejnym przykładem jest autohotkey którego równie często używają osoby do programowania, ja akurat tej przyjemności nie miałem ale osoby z zagranicznych for niestety dostali bany za takie coś. Nie wnikam w to czy ktoś używał czegoś do fortnite czy nie, ale jeżeli leci ban nie mając nawet włączonej gry tylko samego ich klienta to coś jest nie hallo i to bardzo mocno. Pozwalają sobie na takie coś tylko dlatego że gra jest darmowa. Gdyby była płatna ban leciałbym na konto i temat zakończony. Niestety ale ich system banowania jest zajebiście zbugowany i strasznie mocno przekombinowany.

Opublikowano

Skoro jest ban za injectora to widocznie system Epic Games działa jak działać powinien - nie rozumiesz tego? Dobrze, że blokuje takie pliki i programy ale z drugiej strony powinien to robić tylko podczas rozgrywki, tu się zgodzę. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Skoro lecą bany za sam włączony program typu AHK to dobre to EpicGames, że dorzuca do klienta spyware przeszukujący całego kompa xD 

tenor.gif

Opublikowano
Dnia 17.04.2018 o 19:25, SlavesCity napisał:

Zeby grac z powrotem wystarczy sama wymiana plyty glownej? Nie musze nic wiecej robic?

Wymiana dysku twardego. To jest jedyna opcja w tym momencie.
Sprawdzane - działa. Żadne formaty etc nie działają. Płyty głównej też nie trzeba wymieniać. Wystarczy wziąć jakiś stary dysk HDD i zainstalować tam fortnite.

Opublikowano
3 godziny temu, Paciula napisał:

Sprawdzane - działa. Żadne formaty etc nie działają. Płyty głównej też nie trzeba wymieniać. Wystarczy wziąć jakiś stary dysk HDD i zainstalować tam fortnite.

z Pendrive zadziała takie coś? 

Opublikowano
6 godzin temu, Paciula napisał:

Jeżeli ban/blokada siedzi na mobo to chuja Ci daje wymiana dysku. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano
21 godzin temu, Luxtorpedaa napisał:

z Pendrive zadziała takie coś? 

Tak.
Możesz zainstalować na pendrive windowsa i fortnite i z niego bootować. Również ban zniknie.

18 godzin temu, Creative napisał:

Jeżeli ban/blokada siedzi na mobo to chuja Ci daje wymiana dysku. 

Nie ma czegoś takiego jak ban na mobo w fortnite. To jest jakiś śmieszny mit powielany na różnych forach bo ludzie nie do końca wiedzą na co dokładnie jest ban. 
Ban jest na połączone unikatowe ID komponentów komputera. Płyta główna, grafika, dysk twardy, ram. Wymiana którego kolwiek z tych podzespołów zmienia to ID i ban po prostu znika bo tworzy się nowy klucz. Tak samo dorzucenie ramu jeżeli ktoś ma wolny slot również zmieni to ID i usunie bana.
W fortnite są dwa rodzaje bana na IP i połączone ID podzespołów komputera.

Opublikowano
2 godziny temu, Paciula napisał:

i z niego bootować

o co chodzi że z niego bootwać, że z niego odpalać grę, bootowanie coś kojarze to w biosie było 

Opublikowano
14 minut temu, Luxtorpedaa napisał:

o co chodzi że z niego bootwać, że z niego odpalać grę, bootowanie coś kojarze to w biosie było 

Musisz specjalnym programem zainstalować windowsa na usb, razem ze sterownikami i grą. W biosie zmienić żeby windowsa najpierw wczytywało z usb, albo zmienić na dual boot i podczas odpalania kompa będziesz miał opcję którego windowsa wybrać. Według mnie uciążliwe troszkę bo na usb nie zmieścisz za dużo do tego żeby to wszystko ładnie chodziło najlepiej usb 3.0. To już lepiej kupić jakiś dysk HDD nawet 128gb za pół darmo i tam zainstalować fortnite, wcześniej oczywiście najlepiej usunąć wszystkie dane fortnite i epic games jakimś revo uninstaller i w appdata jeszcze.

Opublikowano
Dnia 19.04.2018 o 09:55, Paciula napisał:

Mam juz plyte glowna kupiona, wiec wystarczy wymienic. Juz mnie nastraszyles, ze dziala TYLKO wymiana dysku twardego. 

Opublikowano
2 godziny temu, SlavesCity napisał:

Mam juz plyte glowna kupiona, wiec wystarczy wymienic. Juz mnie nastraszyles, ze dziala TYLKO wymiana dysku twardego. 

Można wymienić który kolwiek podzespół, dysk HDD albo dorzucenie ramu to najtańsza opcja po prostu. Ban jest na "kumulowane ID" wszystkich razem podzespołów. 

Opublikowano
1 godzinę temu, Paciula napisał:

Można wymienić który kolwiek podzespół, dysk HDD albo dorzucenie ramu to najtańsza opcja po prostu. Ban jest na "kumulowane ID" wszystkich razem podzespołów. 

a co z plikami gry, czy muszę usuwać je z rejestru itd. ?

Opublikowano
Dnia 20.04.2018 o 18:32, Luxtorpedaa napisał:

a co z plikami gry, czy muszę usuwać je z rejestru itd. ?

Warto usunac. Najprosciej bedzie usunac wszystkie zawartosci programem Recuva.

Opublikowano
1 minutę temu, SlavesCity napisał:

Warto usunac. Najprosciej bedzie usunac wszystkie zawartosci programem Recuva.

Od kiedy Recuva usuwa pliki? To program do ich odzyskiwania, a nie usuwania. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano
Przed chwilą, Creative napisał:

Od kiedy Recuva usuwa pliki? To program do ich odzyskiwania, a nie usuwania. 

Przepraszam, Revo uninstaller, pomylka. ;)

A wiec tak. Wymienilem plyte glowna, nowe konto itp i ban dalej jest. Pzdr