Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Granie na Cheatach na serwerach społecznościowych

Mashrek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema chciałem sobie dla beki grać na serwerach róźnych nie turniejowych faceit itp tylko po prostu wbijam na jakiś serwer  i moje pytanie czy jak odpale tam np BH czy radar hack itp to zwykłych serwerów mogę mieć VAC na turniejówki itp ? bo niby to nie są serwery steama 

Pomogłem ?? like

Opublikowano
1 godzinę temu, MAROSKiNG napisał:

Nie, zostaniesz zbanowany po prostu tylko na danym serwerze.

a ktoś mi mówił że VAC jak wykryje haxy to banują i dostajesz VACA 

Pomogłem ?? like

Opublikowano
2 godziny temu, Mashrek napisał:

a ktoś mi mówił że VAC jak wykryje haxy to banują i dostajesz VACA 

Kolega po prostu nie ma pojęcia.

To zależy od serwera, ale 90% serwerów ma ochronę VAC więc jeżeli cheat podlegnie detekcji, to dostaniesz VAC'a. 

76561198375594763.png

• xxerorxx zmienił(a) tytuł na Granie na Cheatach na serwerach społecznościowych
Opublikowano
45 minut temu, xxerorxx napisał:

Kolega po prostu nie ma pojęcia.

To zależy od serwera, ale 90% serwerów ma ochronę VAC więc jeżeli cheat podlegnie detekcji, to dostaniesz VAC'a. 

No bo dostalem VAC na jednym koncie, ale gralem na mm 

A czy polecasz do pośmiania sie jakis cheat mniej wykrtwalny?bo uzywalem od 4frags multichack 9.32 i pogralem az jeden mecz 

Pomogłem ?? like

Opublikowano
Przed chwilą, Mashrek napisał:

No bo dostalem VAC na jednym koncie, ale gralem na mm 

A czy polecasz do pośmiania sie jakis cheat mniej wykrtwalny?bo uzywalem od 4frags multichack 9.32 i pogralem az jeden mecz 

Z dostępnych darmowych cheatów nie polecam niczego, jeżeli chcesz grać bez obaw że VAC wykryje musisz zapłacić, takich z płatnych na których miałem okazję grać to CSH External VIP Project's od WALDKa kosz miesięczny 36.90.

76561198375594763.png

Opublikowano
8 minut temu, xxerorxx napisał:

Z dostępnych darmowych cheatów nie polecam niczego, jeżeli chcesz grać bez obaw że VAC wykryje musisz zapłacić, takich z płatnych na których miałem okazję grać to CSH External VIP Project's od WALDKa kosz miesięczny 36.90.

Podaj linka ???

I czy bede mogl grac sobie na mm?? Bez obawy nawet po 1 meczu nie dostane VAC ? wiadomo bede sie kryj itp 

Pomogłem ?? like

Opublikowano
13 godzin temu, xxerorxx napisał:

Nie dostaniesz VAC'a, jedynie co to Owerwatcha jeżeli się spalisz :)

Wysłałem na PW.

a znasz jakieś cheaty na non steama ? 

Pomogłem ?? like

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...