Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję Plików s4 lub s6

Halowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich!

Mam zamiar postawić swój serwer i tak jak w temacie poszukuję dobrych plików seasonu 4 lub 6 (wolałbym s4)

Jeśli ktoś takie posiada na pewno się dogadamy. 

Mam pliki s4, aczkolwiek coś jest z nimi nie tak, nie działają jak trzeba :(

Opublikowano

W obecnej chwili IGCN S6 lub muemu S4 ( ale tutaj jest wiele bugów, ale jak znasz C++ to sobie odbudujesz ). 

Jaki masz problem z obecnymi?

Webginers.pl [STRONY INTERNETOWE] [GRAFIKA KOMPUTEROWA] [SERWERY MU ONLINE]

Opublikowano

Może opiszę co robiłem po kolei: kiedy zdobyłem pliki s4 nie miałem wszystkich map, ogarnąłem je, nie działały niektóre skile w tym ich nauka, zrobiłem to, itemki były źle ustawione np. wingi BK były dla DK, a BM na DK i nie było widać też opcji socket i od tamtej pory zaczął się mój problem, po wprowadzonej łatce w postaci maina i pliku Client.dll gra przy logowaniu zawiesza się. Nie mogę sobie z tym poradzić niestety :/. Poniżej daję link do Clienta i tych 2 plików które wrzuciłem. Dodam jeszcze że gra odpaliła mi się na 1 kompie i poprawki jakie miały być zrobione są, aczkolwiek tylko na tym 1 kompie mi się to odpala, mam tam win7. Na drugim gdzie mam win 10 staje na logowaniu i osobom które dałem do testowania również staje na logowaniu.

https://www.gg.pl/dysk/fCSNFexzr2kufSSNFexz2nA/s4_client_20180117.7z  //Client

http://hostuje.net/file.php?id=d05b555d1fad16d869e7dca4a4b303ef // łatka

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam Ci pliki  IGCN S6 - płatne aczkolwiek najlepiej wykonane. Wyłączając opcje s6 możesz je dostosować do "ala 4 sezonu". Tak robią niektóre serwery. Jeśli szukasz darmowych - napisz na PW podeślę link.

www.Blast-mu.pl - Portal o MuOnline / MuLegend, poradniki, tutoriale, instalacja serwera i dużo więcej.

naforum.jpg

• Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...