Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wiedźmin 3 - jak wybrać Triss?

jekjekjoker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, potrzebuje pomocy, dot. wiedźmina 3 i faktem, gdyż chce ukończyć grę po stronie Triss, ale nie wiem jakie wybory wybrać. Udało mi się jedynie cofając grę dotrzeć do imprezy u Vegelbugów, przez to, że trzeba wybrać górną opcję podczas przebywania z triss u mengego. Proszę o was, o przesłanie albo save gdzie misja "Teraz albo nigdy" się zaczyna, albo o pomoc w wyborze wyborów oraz misji. Z Góry Dzieki :D

Opublikowano

Spoiler!

W zadaniu "Teraz albo nigdy", gdy Triss ma już wypływać z innymi czarodziejami do Koviru(?) musisz wyznać jej miłość, natomiast podczas zadania "Ostatnie życzenie" odrzucić Yen.

Jak można tak postąpić? :(:D

Opublikowano
2 godziny temu, oski0132 napisał:

Spoiler!

Ukryj treść

W zadaniu "Teraz albo nigdy", gdy Triss ma już wypływać z innymi czarodziejami do Koviru(?) musisz wyznać jej miłość, natomiast podczas zadania "Ostatnie życzenie" odrzucić Yen.

Jak można tak postąpić? :(:D

Chodziło mi o to, że jak rozpocząć misję "Teraz albo nigdy"

Opublikowano
5 minut temu, jekjekjoker napisał:

Chodziło mi o to, że jak rozpocząć misję "Teraz albo nigdy"

Nie rozumiem, jak "rozpocząć"??

Opublikowano

hmm nie wiem jak to wytłumaczyć, ale spróbuję. Chodzi o to, że jak się bierze misje z tablicy ogłoszeń to ją się "rozpoczyna" czasami z misjami głównymi jest tak, że jak się jedną kończy to następna się zaczyna. 

Opublikowano

Jak skończysz poboczną misję Kwestia życia i śmierci ta misja rozpocznie się automatycznie z tego co pamiętam to ktoś dostarczy ci list i zaraz po tym masz już tę misję 

39052_zps71e43729.png

Opublikowano
Dnia 28.01.2018 o 23:16, HappyHappy napisał:

Jak skończysz poboczną misję Kwestia życia i śmierci ta misja rozpocznie się automatycznie z tego co pamiętam to ktoś dostarczy ci list i zaraz po tym masz już tę misję 

Masz na myśli jak schodzę ze statku Radowida V Srogiego?

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...