Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

    Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

    • Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

    👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

    Zarejestruj się teraz

Ostrzeżenie


fabiank

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

postanowiłem zrobić ten temat tutaj gdyż dotyczy on csgo i uważam że powinienem was uprzedzić przed tym osobnikiem.

Więc pewnego dnia właściciel sieci ekipacs.eu "Svvag" napisał do mnie czy chcę do niego przejść i się nie zgodziłęm, więc wykradł nasz styl i podpisał go pod siebie " http://prntscr.com/i2xisl " gdzie pochwili jak się wchodziło na nasz link to pozniej przekierowywało do nich na sieć.

mój znajomy znalazł pliki gdzie były podane jego dane, więc się do niego odezwaliśmy http://prntscr.com/i2xji8 , gdzie pochwili został mój znajomy zablokowany przez niego na gg, więc postanowiłem napisać u niego na forum że powiadomie wszystkich jaki tak  naprawdę jest i usunał moją wiadomośc i mnie zablokował odrazu https://prnt.sc/i2xfiw, https://prnt.sc/i2xfta . Taki właśnie jest właściciel sieci ekipacs.eu :) jeśli do niego nie przejdziecie to zacznie wam rozwalać fora, uważajcie na niego.

Pozdrawiam 

Fabian

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...