Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! :17_heart_eyes:

Mam do zaprezentowania p-serwer NosTale8

unknownpn_qxqarxa.png

Raty owego serwera:

XpRate : 30
DropRate : 15
GoldRate : 30
FairyRate : 500

Więcej o serwerze:

Działają wszystkie buffy oraz debuffy.

Serwer posiada Lodołamacz, Błyskawiczną Bitwę, Bitwę Meteorytów (Tak to nazywam).
Jest też sporo rajdów większość jest dość oryginalna (Ale to pozostawię dla was ocenicie sami).

Są stworzone expowiska dla konkretnych lvl'i expi się wygodniej.

Na serwerze nie ma lagów.

Działają pety lecz jeszcze nie atakują, ale dają buffy Fibi czy też Puszka kupimy za gold.

Mamy zmienioną sp piżamy a także kurczaka :).

Bony w eq, kostiumach czy też bony z osłonek czy biżuterii działają w 100% :ninja:

Na czacie ogólnym jak na większości serwerów obowiązuje język Angielski.

Zostawię wam trochę ciekawości, a wiele jest jeszcze do odkrycia...

Ważne linki:

Strona do rejestracji i pobrania (Launchera możemy wrzucić do każdej wersji językowej)

Discord NosTale8

Reklama Rodziny:

Stworzyliśmy Polską rodzinę NoSexGoExp.

Zarząd: Remsersi, AneR, Maxim44, Agression

Discord Famowy (czytaj przypięty temat :) )

Wymogi: Poza standardowymi, szacunkiem do siebie nawzajem i kulturą, a tak poza tym raczej żadnych. Jak na razie, przyjmujemy od 1-go lvl'a :1301_clap_tone2:

Dziękuję za przeczytanie postu, mam nadzieje że dotrwaliście do końca!

20180119-_qxqarwq.jpg

Opublikowano

Jak wygląda sytuacja z ilością osób na serwerze i buffami/debuffami (100%?)?

@Edit

Nie polecam, odbyłem krótką rozmowę z 1 z devów, na pytanie dlaczego nie działa im efekt do regeneracji życia w bufach przez określony czas, która nawiasem działa im na skrzydłach i jaka różnica wynika z tych 2-óch z poziomu widzenia programisty, dostałem odpowiedź, zupełnie nie na temat. Dev, który siada do projektu i zna język na podstawowym poziomie, żeby tylko małe poprawki wprowadzać, a na większe updaty czeka od devów open nosa- wkład własny na poziomie 5-10%. Miałem małą chęć nawet pomóc, gdyby tylko odpowiedział mi na pytanie jak dev, a nie przeciętny Kowalski, który zna się na programowaniu jak Marlena z warzywniaka. Jako programista z 4 letnim doświadczeniem uważam, że nie jest warty zachodu ten serwer. 

Opublikowano
Dnia 22.01.2018 o 13:39, zielak123 napisał:

Jak wygląda sytuacja z ilością osób na serwerze i buffami/debuffami (100%?)?

@Edit

Nie polecam, odbyłem krótką rozmowę z 1 z devów, na pytanie dlaczego nie działa im efekt do regeneracji życia w bufach przez określony czas, która nawiasem działa im na skrzydłach i jaka różnica wynika z tych 2-óch z poziomu widzenia programisty, dostałem odpowiedź, zupełnie nie na temat. Dev, który siada do projektu i zna język na podstawowym poziomie, żeby tylko małe poprawki wprowadzać, a na większe updaty czeka od devów open nosa- wkład własny na poziomie 5-10%. Miałem małą chęć nawet pomóc, gdyby tylko odpowiedział mi na pytanie jak dev, a nie przeciętny Kowalski, który zna się na programowaniu jak Marlena z warzywniaka. Jako programista z 4 letnim doświadczeniem uważam, że nie jest warty zachodu ten serwer. 

Graczy jest sporo, nie potrafię określić dokładnej ilości, ale mogłoby być więcej może to skłoniło by właścicieli do większych starań..
Aby bardziej rozbudowywali starali się naprawiać bugi może jeszcze większa ilość graczy ich zmotywuje :)
O buffy i debuffy miałam na myśli te z sp co używasz na siebie lub na kogoś czy też potwory.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Skille są zbugowane. Bardzo często zdarza się tak, że spokojnie sobie lurasz, odpalasz skill i ch*j, nie ruszy. 

• Biter. zmienił(a) tytuł na [Nostale] NosTale8-Prywatny server

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...