Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pangea czy glador a może...

Degistive3d

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zastanawiam się na którym serwerze rozpocząć grę: 

PangeaYt2 

Glador 

Arianea ( w najgorszym wypadku) 

Chciałbym bym aby is był tani ( lub do wydropienia )  ,  aby serwer był rozbudowany  ,  aby był łatwy exp ,  żeby nie było trzeba latać setki razy na dungi lub tysiące metinow klepac,  chyba że znacie jakieś inne serwery

Opublikowano

Mówisz, że chcesz, aby nie było trzeba latac setki razy na dungi, glador na tym w dużym stopniu polega, dalej dajesz, żeby nie było trzeba tysiące metków klepać... a na pangeyi co się robi?

Opublikowano

Na pangei trzeba duuuużo dropić. Do samych misji są kosmiczne ilości rzeczy do oddania, niby można je kupować od innych ale kto co lubi :P Is jest tani, na spokojnie kupisz go od kogoś w grze, czy tam wydropisz podczas eventów. Exp nie problem, maxa wbijesz w 1 dzień jak się przyłożysz. Ogólnie serwer fajny, ale to dropienie nudzi. 
Na gladorze nie grałam, więc się nie wypowiem.

229401491222156497913.gif

Opublikowano

Glador polecam IS jest strasznie tani według prostej kalkulacji . Na Allegro 1kkkk kosztuje 15zl za 1kkkk kupisz 4k Sm a za to masz fryzurę strój i mounta .

Dropic nie wiem gdzie się stopi bo za 15zl kupiłem sobie całe eq na 210 i jeszcze zostało :D

Pangea jest droga zobacz sobie cenę yang na Allegro :x 

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...