Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot do Margonem Mini

Revizor PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W normalnym margonem bodajże na syberii jest coś podobnego z tego co mi się wydaje. Tylko tam trzeba zaznaczyć, przy rozpoczęciu walki, 2 takie same ikonki. Nie wiesz, czemu nie ma tego na innych serwerach?

Opublikowano

Czekam na już tydzień na odpowiedz.

Dałem Revizorowi psc, bota nie dostałem,Nie polecam.

próby kontaktu kończone są zablokowaniem wiadomości prywatnej.

Opublikowano

Dostałem wersję testową lecz po przekazaniu pieniędzy za pełno wersje,revizor się ulotnił.

Dałem mu również konto, które mi oddał lecz Zaciągną pożyczkę wydał na teleporty na 1 lvlu i usunął to postać.

Więc nie polecam tracić czasu i pieniędzy na jego "bota".

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Aha?

Wypiszę ci kilka faktów.

1. Nie zdziwiło ciebie, że gościu chciał za bota tylko 20zł?

2. Nie zdziwiło cb, że gościu sprzedaje bota w psc?(Najpewniej jesteś dzieckiem skoro taki system ci odpowiada, no ale i tak trzeba myśleć)

3. Ten bot, to najpewniej nic innego jak goldbot tyle, że pewnie w przeglądarce wklepuje się dane a potem lądują one w formularzu goldbota.

Opublikowano
10 godzin temu, DR HEX napisał:

Aha?

Wypiszę ci kilka faktów.

1. Nie zdziwiło ciebie, że gościu chciał za bota tylko 20zł?

2. Nie zdziwiło cb, że gościu sprzedaje bota w psc?(Najpewniej jesteś dzieckiem skoro taki system ci odpowiada, no ale i tak trzeba myśleć)

3. Ten bot, to najpewniej nic innego jak goldbot tyle, że pewnie w przeglądarce wklepuje się dane a potem lądują one w formularzu goldbota.

1. Nie to normalna cena

2. Chciałem dać przelewem dla mnie to nawet lepsza płatność, nie muszę nigdzie chodzić, lecz ów sprzedawca pisał że przyjmuje tylko płatność PSC.

Nie szkoda mi tych 20 zł, jest to półtorej godziny pracy. ostrzegam tylko ludzi przed kupnem aby nie stracili pieniędzy:)

Opublikowano
11 godzin temu, marian42 napisał:

1. Nie to normalna cena

2. Chciałem dać przelewem dla mnie to nawet lepsza płatność, nie muszę nigdzie chodzić, lecz ów sprzedawca pisał że przyjmuje tylko płatność PSC.

Nie szkoda mi tych 20 zł, jest to półtorej godziny pracy. ostrzegam tylko ludzi przed kupnem aby nie stracili pieniędzy:)

To nie normalna cena, jeśli ktoś po tyle sprzedaje to albo produkt nie jest jego, albo zawiera wirusy, bo trochę trudno mi uwierzyć, by ktoś traciłby kupę czasu za takie grosze, ale kto nie pisze programów ten nie zrozumie, więc właściwie mój komentarz jest bez sensu, bo i tak tego nie pojmiesz.

Dlatego właśnie nie ma i nie będzie botów działających w margo, chyba, że ktoś po cichu dla siebie albo na czyjeś grubo płatne zamówienie zrobi.

Opublikowano
2 godziny temu, DR HEX napisał:

To nie normalna cena, jeśli ktoś po tyle sprzedaje to albo produkt nie jest jego, albo zawiera wirusy, bo trochę trudno mi uwierzyć, by ktoś traciłby kupę czasu za takie grosze, ale kto nie pisze programów ten nie zrozumie, więc właściwie mój komentarz jest bez sensu, bo i tak tego nie pojmiesz.

Dlatego właśnie nie ma i nie będzie botów działających w margo, chyba, że ktoś po cichu dla siebie albo na czyjeś grubo płatne zamówienie zrobi.

Za bardzo się cenisz powiem Ci, kupiłem już sporo botów i nie kosztowały więcej niż 30 zł.

I nie pisałem że ten bot nie działa,testowa wersja którą dostałem za darmo, działa dobrze na linuxie 24/7. jest tylko jeden problem nie używa staminy (butelki) oraz nie zakłada samo strzał, lecz to aż tak bardzo nie przeszkadza w korzystaniu. Co nie zienia faktu ze zapłaciłem za więcej fukcji typu przelogowywanie,stamina,strzał.

Pisałem z autorem tego bota zaczem sprzedawał go, i pisałem mu tak samo,aby nie dawał go do masowej sprzedaży bo za kilka chwil zablokują.

I jak widać nie dał, woli oszukiwać.

Opublikowano
5 godzin temu, marian42 napisał:

Za bardzo się cenisz powiem Ci, kupiłem już sporo botów i nie kosztowały więcej niż 30 zł.

I nie pisałem że ten bot nie działa,testowa wersja którą dostałem za darmo, działa dobrze na linuxie 24/7. jest tylko jeden problem nie używa staminy (butelki) oraz nie zakłada samo strzał, lecz to aż tak bardzo nie przeszkadza w korzystaniu. Co nie zienia faktu ze zapłaciłem za więcej fukcji typu przelogowywanie,stamina,strzał.

Pisałem z autorem tego bota zaczem sprzedawał go, i pisałem mu tak samo,aby nie dawał go do masowej sprzedaży bo za kilka chwil zablokują.

I jak widać nie dał, woli oszukiwać.

Jeśli nie używa potek leczących i staminy to oznacza, że najpewniej jest to bot ogólnie publiczny tylko, że przerobiony pod linuxa, więc jeśli jest tak jak mówię i nie używa potek leczenia i jedynie np. działa z pełnym lekiem to zapłaciłeś za bota który był za free.

Ja bym siebie szanował i nigdy bym nie wypuścił bota za free dla dzieci, ale jak widać autor nie miał oporów, ale przynajmniej przestał wspierać bota i tyle dobrze.

Opublikowano
5 godzin temu, DR HEX napisał:

Jeśli nie używa potek leczących i staminy to oznacza, że najpewniej jest to bot ogólnie publiczny tylko, że przerobiony pod linuxa, więc jeśli jest tak jak mówię i nie używa potek leczenia i jedynie np. działa z pełnym lekiem to zapłaciłeś za bota który był za free.

Ja bym siebie szanował i nigdy bym nie wypuścił bota za free dla dzieci, ale jak widać autor nie miał oporów, ale przynajmniej przestał wspierać bota i tyle dobrze.

Nie..To nie gold bot, używał potek i sprzedawał itemy, nie było żadych errorów, sam zmienił expowiska.

Pisałem że nie używał potek ale staminy...Tylko staminy,reszta działała.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...