Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Karta SD wymaga formatu

Kacperhehe

Pytanie

Opublikowano

dostałem uzywany aparat od ojca. kupilem sobie czytnik kart sd. bo przegladanie na zdjec na aparacie jest nie do ogarniecia. po obejrzeniu kilku zdjec wyjalem karte z czytnika wlozylem do aparatu i pisze ze brak karty choć jest. po wlozeniu ponownie do kompa pisze ze przed uzyciem musze sformatować ją a za 1 wlozeniem bylo kk. help bo duzo waznych tam jest zdjec. plz help. jak ja sformatuje to po zdjeciach :c 1000zdjec tam bylo :c

1 odpowiedź na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
10 godzin temu, Kacperhehe napisał:

dostałem uzywany aparat od ojca. kupilem sobie czytnik kart sd. bo przegladanie na zdjec na aparacie jest nie do ogarniecia. po obejrzeniu kilku zdjec wyjalem karte z czytnika wlozylem do aparatu i pisze ze brak karty choć jest. po wlozeniu ponownie do kompa pisze ze przed uzyciem musze sformatować ją a za 1 wlozeniem bylo kk. help bo duzo waznych tam jest zdjec. plz help. jak ja sformatuje to po zdjeciach :c 1000zdjec tam bylo :c

Jaki aparat? Tak poza tym nowszy standard aparatu nie obejmuje takowego podpięcia jeśli np. nagrasz choć raz jeden film i nawet jeśli go usuniesz to tak się będzie działo.
Musisz podpiąć aparat do kompa i wtedy wykryje kartę i wtedy można przerzucać sobie zdjęcia, nie na odwrót. Nie formatuj jej. 
Ja też tak miałem, więc stąd wiem, że podpięcie aparatu przez kabelek do kompa załatwi Twój problem. 

Pomogłem ? klik up to Like ;D ( Lubię to ! ) xD

300 postów-> 10.10.2013 godz. 9:00
400 postów-> 19.10.2013 godz. 9:00

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...