Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wymagania sprzętowe

Derion64

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, aktualnie mój komputer nie pozwala mi płynnie grać w Fortnite mimo niskich ustawień.

Moje pytanie co mógłbym zmienić w aktualnym sprzęcie aby gra była na minimum średnich ustawieniach przy największej odległości widoczności na 60 fps.

Mój komputer:

lul.png

mca.png
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Zmień kartę graficzną na lepszą to powinno wystarczyć, mój znajomy gra 4 GB RAM i I3-(nie pamiętamjakim) i ma gtx 1050 i na wysokich ma ok.200 fps.

W twoim przypadku jeśli chcesz mieć te stałe 60fps myślę że wystarczy zmienić kartę graficzną na nowszą o kilka modeli.

Opublikowano

Ogólnie mój brat ma podobnego laptopa tylko ma kartę lepszą i jest na low 30-35fps.

Pomogłem? Daj +

Opublikowano
Dnia 18.05.2018 o 18:03, Mrroczny. napisał:

Zmień kartę graficzną na lepszą to powinno wystarczyć, mój znajomy gra 4 GB RAM i I3-(nie pamiętamjakim) i ma gtx 1050 i na wysokich ma ok.200 fps.

W twoim przypadku jeśli chcesz mieć te stałe 60fps myślę że wystarczy zmienić kartę graficzną na nowszą o kilka modeli.

Chociaz moglbys nie walic w bambuko z tymi fps'ami, bo nigdy tyle nie wyciaga. Ja na i5-7400, 8gb ramu, gtx 1060 6gb na epickich ledwo wyciagam 120 ;) 

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
Dnia 26.05.2018 o 12:10, RyboSZeK napisał:

Chociaz moglbys nie walic w bambuko z tymi fps'ami, bo nigdy tyle nie wyciaga. Ja na i5-7400, 8gb ramu, gtx 1060 6gb na epickich ledwo wyciagam 120 ;) 

Widocznie coś masz nie tak jak ja na epickich miałem więcej fps na i3-4170 8GB ram i GTX 750 Ti. Pewnie nie możliwe ale się dało :D Od razu dopiszę że nw jak teraz bo nie gram.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...