Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam anime

Anastaxja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, może ktoś będzie mógł mi pomóc: szukam anime, które oglądałam jakieś 8 lat temu; jest to komedia o 3 lub 4 mieszkających razem chłopakach, którzy zostali przygarnięci przez jedną kobietę, chłopcy są po przejściach - jeden był molestowany z tego co pamiętam; kobieta im pomaga pozwalając mieszkać im w jednym swoich domów (dom jest wypasioną willą). Razem z nimi ma zamieszkać nieśmiała, mało urodziwa dziewczyna. Chłopaki mają pomóc jej stać się damą. Dziewczyna w anime jest pokazana często jaki taki skurczony mały człowieczek, aby zobrazować to jak bardzo jest nieśmiała i zamknięta w sobie. Pamiętam, że jej ojciec jest potężny i silny - raz przyjeżdża w odwiedziny, zobaczyć jak jego córeczka, jego oczko w głowie sobie razi. Wiem, że przewija się jakaś historia o jej ojcu że pokonał niedźwiedzia.

Anime jest krótnie ma około 12 odcinków. Jeżeli ktoś będzie kojarzyć tytuł to bardzo proszę o pomoc. Główkuję się już dłuższy czas i przypomnieć sobie nie mogę!

Dzięki!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...