Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Amv - Powracam

qwertqwertqwert

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam po kilku latach znowu mam zaszczyt powrócić do tworzenia AMV.Niestety kiedyś musiałem zaprzestać ich robienia (sprawy rodzinne). Ale od kiedy mam mniej wymagającą prace(8h dziennie) jestem w stanie poświecić kilka godzin dziennie na twórczość a co za tym idzie chciałbym ją też komuś pokazać zeby mógł ocenić ;p Miło wrócić panie i panowie ;) Otaku For Life <3.

Co do samego AMV wypowiem się tak , miałobyć to amv w którym większość czasu panuje echhi niestety nie mogłem sie przemóc i połaczyłem wszystko związane z romansem.Jest to narazie połowa Amv także zapraszam do komentowania i dziękuje :p.

https://www.youtube.com/watch?v=utQ85m5RVQo

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie jest źle, gdyby tylko muzyka nie była taka cicha....

I mimo wszystko mogłeś wybrać piosenkę w której dzieje się... coś więcej? xD

Momentami piosenka także nie wpasowuje się w tempo video, głównie pod koniec

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

Sama w sobie obróbka git gud jednak muzyka jest bardzo istotna w amv a ta kompletnie nie pasuje powinna byż żywsza weselsza wpasowywać się w sceny bardziej albo coś w tym stylu: https://www.youtube.com/watch?v=sWmM5fiQNgg

Btw: polecam anime z akcją są łatwiejsze, w spokojniejszych tytułach/romansach trzeba się trochę napocić przy amv aby były "watchable"

NJxbd4x.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...