Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam mądrego który wie z czym się je faceit'a

kura14005

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, zastanawiam się nad zainwestowanie w faceita nudzi mnie granie mm tym bardziej, że już wbiłem globala i praktycznie od kilku miesięcy gram jedno i to samo a nie oszukujmy się ranga w dzisiejszych czasach ma małą wartość.

Aktualnie mam globala ale nudzą mnie mmy chciałbym spróbować czegoś innego w dodatku wbijanie ligi faceit brzmi fajnie i tutaj jest pare pytań:

1.Co w ogóle daje te wbijanie pkt w lidze? 

2.Jak działa lvl'owanie konta? Grałem kiedyś sporadycznie tego faceita 4fun miałem 8 lv aktualnie mam 3 i szczerze po 4 winach gdzie zrobiłem staty blisko +/- 30 fragów i około 4-6 zgonów nic się nie ruszyło a większość meczy kończyła się wynikiem +/- 16:5

3.Czy premium ma oddzielne tzw. kolejki, że wyszukuje tylko graczy premium?

4.Czym się różnią te dwa rodzaje możliwości rozszerzenia? Oprócz tymi bajerami co widać na obrazu, chodzi mi bardziej o to czy kupując obojętnie którą z tych rzeczy będę miał tzw. premium.

No i to wszystko ale jeśli ktoś zna się na tym troszkę bardziej i chciałby coś dodać to śmiało. 

faceit kupno.JPG

Opublikowano

1. wbijanie pkt w lidze daje ci faceit pointsy za zajecie okreslonych miejsc :) np bedac 1 czy 5 w lidze dostajesz okreslona liczbe faceit pointsow ktore sobie na skiny wymieniasz ogolem polecam fajna opcja : )

2. za wygrana dostajesz punkty elo przykladowo grajac na 8 lvl masz w teamie 4 team matow ktorzy tez maja 8 lvle a w enemy masz 4ke ludzi z 10 tego levela i jednego goscia z lvl 2 (premade) dostaniesz kolo 30-50 elo za wygrana a stracisz 10/18 a gdy w swoim teamie masz 5 osob 8 lvl i w enemy masz 5 osob 6 lvl to wygrasz kolo 10 elo a stracisz kolo 30 :) 
level wbijasz po przekroczeniu bariery elo np tam na 5 lvl potrzeba 1250 elo to bedziesz go mial jak bedziesz miec 1251 elo 
7e76207ce22b8dcc.png

tak wygladaja progi elo ktore musisz przekroczyc by byc na okreslonym lvl 

3. taa bedac supporterem czy premium grasz tylko z ludzmi ktorzy rowniez maja subskrypcje i nie dziala to tak ze supporter moze trafic tylko na supporterow lecz jest to mieszane w teamie mozesz miec 3x premium 2x supporter vs 5 premium itp 

4. kupujac obojetnie z tych masz premium tylko ze supporter nie pozwala ci tworzyc turniejow i tam kilka opcji jeszcze, ja korzystam tylko z supportera : )

btw jakbys pytal o ligi to

https://support.faceit.com/hc/en-us/articles/207783109-How-does-FACEIT-s-league-system-work-

https://support.faceit.com/hc/en-us/articles/207783109-How-does-FACEIT-s-league-system-work-

abe426135e5568e8.png

a tak wyglada zdobywanie elo wygrywajac gry  jak widzisz za jeden mecz 37 elo mozna dostac gdy w jest duza roznica w elo obu druzyn a i mozna stracic 31 ;) a czasem i 50

ostatnio gralismy na JUGi'ego i za mecz dostalismy +49 elo bo caly team ich mial po 3000+ elo + a my po okolo 1900-2100

ogolem najszybciej wbic level jest w nocy w godzinach 3-7 rano bo jest mniej osob w kolejce przez co rzuci cie albo na premade albo na ludzi z owiele wyzszym levelem :)
ciekawostka jest tez ze okolo 4 w nocy duzo pro mozna trafic grajac nonpremium faceita solo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...