Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wspólne monety na kilku trybach.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem bo mam już kilka serwerów minecraft i chciałem zrobić tak że np na BEDWARS kupił gracz rangę srebro i chcę żeby on tą rangę miał na wszystkich trybach jak by co mam serwer BungeCord podłączone serwery a i jeszcze jeden problem czy da się zrobić wspólny ItemShop na wszystkie serwery 

z góry dzięki;)

[Obrazek: banerts3.png]
★ CS-FAMILIA.PL | CZAS NA ZMIANY.
★ IP: 178.32.200.112:10129
Opublikowano

Możesz podłączyć itemshop pod wszystkie serwery, tak, aby plugin/strona wykonująca zadanie (np. danie graczu srebra) to musiałaby wysłać osobną komendę na każdy z serwerów, żeby dać na nich rangę danemu graczu. 

Opublikowano
14 minut temu, HardMCore napisał:

Możesz podłączyć itemshop pod wszystkie serwery, tak, aby plugin/strona wykonująca zadanie (np. danie graczu srebra) to musiałaby wysłać osobną komendę na każdy z serwerów, żeby dać na nich rangę danemu graczu. 

ale np range srebro sie kupije umnie za xp zdobyty na arenach i za to sie kupuje ale ja nwm jak zrobic to tez ze monety tez sie sumowaly pomożesz

• Marosking zmienił(a) tytuł na Wspólne monety na kilka trybach.
Opublikowano

Nie wiem czy chodzi ci dokładnie o to, ale podepnij "ekonomie" XP pod wszystkie serwery, żeby się naliczała razem.

Opublikowano
1 godzinę temu, Blackovskyy napisał:

Nie wiem czy chodzi ci dokładnie o to, ale podepnij "ekonomie" XP pod wszystkie serwery, żeby się naliczała razem.

ale powiec co i jak mam zrobic bo troszke nie kumam

• Envqu zmienił(a) tytuł na Wspólne monety na kilku trybach.
Opublikowano
14 godzin temu, _space_ napisał:

https://www.spigotmc.org/resources/commandsync.115/

Robisz na wszystkich serwerach tą samą komendę, np. w skrypcie która daje to i to. Po kupnie rangi lub monet wykonuje komendę w np. lobby i na innych serwerach również < Tak w skrócie.

a podał byś taki skrypt sr że tak pytam ale ja na pisaniu skryptow jestem slaby albo jest jakis poradnik a ten pl to do czego

Opublikowano
21 minut temu, pszemo_Ytfee napisał:

a podał byś taki skrypt sr że tak pytam ale ja na pisaniu skryptow jestem slaby albo jest jakis poradnik a ten pl to do czego

Plugin ten jest do tworzenia komend, nie potrzebujesz do tego skryptu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...