Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy mam szansę na DJ?

bananek21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Od 3 lat chciałem być DJ takim jak skrillex (Jeżeli ktoś nie zna to tutaj przykład)

Obecnie mam lat 12 mimo to nie zniechęcam się, ale boję się , że mi się nie uda

Jestem w trakcie zakupu podstawowego sprzętu - numark mixparty (Oczywiście mam go zamian zmienić na jak najbardziej profesjonalny z tym głośniki i odtwarzacze CD itp)
Wiem że mam małe szansę, ale bardzo wierzę, że mi się uda. Mam takie dziwne przeczucie :3

Uważam że jeszcze dużo czasu przede mną i mogę się wszystkiego nauczyć. Zawsze interesowałem się muzyką (W tym najczęściej Dubstep, Edm)

Na początku (16,17 lat) chciałem zacząć na imprezach, klubach robić mixy by trochę zarobić na sprzęt (Wiem, że do klubu trudno się dostać)

Z czasem zarobić na własne studio i tworzyć własne kawałki

Dodatkowo chciałbym iść w przyszłości na informatykę co by mi pomogło w rozwijaniu mojego "talentu"
Wiele osób mi mówi (z tego nauczyciel od gitary), że mam bardzo dobry słuch muzyczny.

Zauważyłem, że wszyscy u mnie w klasie beznadziejnie nucą piosenki,a ja jak z audio(Pisze to bo może to mieć związek z moim słuchem muzycznym itp)

Wiem że praca DJ nie jest łatwa, ale jestem przygotowany na PRAWIE wszystko,mam sprzęt, programy (ableton,flstudio,virtual dj itp.)

Jedynym minusem jest trochę ciasny pokój w którym brakuje miejsca na sprzęt, statywy i różne tego typu sprawy

Proszę o odpowiedź :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...