Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

/Do Kosza

rodzynwwk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Killer z czym,  masz problem ? 

Jest serwer sezon 12. 

Witajcie w moich skromnych progach.

Moje plany co do  serwera czyli to co przyniosa nastepne dni....

Dodanie Lauchera z opcjami

Praca na strona

Ponowna i prawdziwego zdarzenia reklama.

Stworzenie pelnoprawnego sklepu X-shop

Po stronie  serwera

Dodanie paru doslownie spotow

Naprawa Warpow 

Dodaje po skillu- ach do niektorych klas.

Ustawienie botów  zeby byly tanjsze. 

Dodanie do botow okolo 5-6  buffow.

Mysle ze na razie tyle.

Dajcie mi wiecej  zadowolenia grajac na serwie  wtedy tez sie lepiej pracuje. Ma sie motywacje. 

Widzimi  sie na serwie hejka

//sygnatura niezgodna z regulaminem

Opublikowano

Panowie jaki macie problem ? 

Sprawdzalem wielkoktrotnie strona www.mu2.pl dziala poprawnie,

Klient tak samo pakuje ponownie klienta i wrzuce drugiego jeszcze raz.

Jezeli nadal beda jakies problemy,  wtedy zglosze to do firmy skad mam pliki.

Opublikowano

Przepraszam moja wina nie dodalem przekierowania na www.

Wpisujac adres bez www. 

mu2.pl wszystko dziala  

Przekierowanie  www powinno  dzialac w przeciagu kilku godzin.

Discord Dziala no chyba ze ma jakies problemy 

Przepraszam

Opublikowano

radek49 Twierdzisz  ze nie  warto  bo malo ludzi. 

Ale to nie oznacza odrazu ze nie  warto. 

Przebic sie przez  mase serwerow nie jest latwo.

Wazne ze serwer dziala,  i sie  rozwija.

Opublikowano

Panowie od jutra juz mam wolne  wiec  ostro  biore sie  ostro za serwer. 

Opublikowano

Witajcie Ponownie 

Dzis  sobie siedze i tak  mysle co jest nie  tak ze malo kto wchodzi. 

Serwer jest : 

Low Mid EXP 150 

Drop jest okolo 35-40 ( Ciezko jest obliczyc dokladnie ) 

Serwer jest Free To Play, nie webshop-a,  tylko  xshop ale aktualnie  w trackie  realizacji. 

Niema i nie bedzie Resetow, Wielkich  statów. 

Jaka to jest  frajda  grac na Full statach i  wszystko robic samemu to jest jak gra single player. 

Oraz itemy FO  totalna  zenada. 

------------------------------------------------------------

Fakt serwer nie jest dla kazdego.

Serdecznie zapraszam

Opublikowano

Zachecam do grania

Serwer Prawdziwy P2W Brak webshopow i innych takich
Admin Naprawia kazda drobnostke i kontaktuje sie  z graczami o pomysly

Tylko Potrzeba Wiecej Ludzi ;) 

Opublikowano

@Korn27 jesteś fajny chłopak i po tym jak z tobą rozmawiałem mogę też stwierdzić że i inteligentny ale robiąc server zapomniałeś o kilku sprawach które możesz potraktować jako odp na swoje pytanie dlaczego nie masz graczy

1. Www to wizytówka  servera może i się na niej nie gra ale mówi dużo o doświadczeniu administracji. Obecnie posiadasz stronę na najbardziej dziurawym silniku jaki powstał dla mu osobiście był bym wstanie usunąć ci cała bazę a nie jestem hackerem 2 sprawa templatka default czyli 0 wysiłku z twojej strony więc Ola a speawa

2. Reklama? Publikacja? Yyy nic nie widzę 0 info o wyglądzie nie wspomnę. Gracze grają oczami i muszą widzieć coś extra co ich zachęci. 

3. Uniqatowosc twój server niczym ale to naprawdę niczym się nie wyróżnia. Takich serverow z takim konfigiem było tysiące to było fajne kilka lat temu 

4. Samemu server? To nie ma prawa bytu nikt z nas nie jest alfa i Omega by wszystko umieć ogarnąć musisz stworzyć team zdolnych i zaufanych osób. Fajnie jak by ktoś był na servie przynajmniej 20h dziennie, jak wiem pracujesz więc sam tego nie osiągniesz 

To chyba najważniejsze rzeczy bez których nie zrobisz servera na którym będą gracze

Opublikowano

W dniu dzisiejszym nastapila  awaria. 

Po  upgradzie  maszyny dodaniu Wiecej Cpu ramu, wszystko robie sie z automatu ale  cos nie pyklo. 

Google CLoud po  dodaniu  dodatkowych zasobow  zminil mi rozwniez IP   Maszyny. Pare Ticketow, Telefon Czekam. 

Przepraszam Bardzo .... 

@evilek91

Czesciowo sie z toba  zgodze. 

Wyskoczylem z tym  serwerem jak Filip z konopi. To fakt zgdzam sie.

Strony internetowe zawsze byly moja slaba strona jak i publikacje. Jakos kiedys wiecej sie robilo 

Moj pierwszy projekt  wygladal tak 

11173386_726734560787256_700837171805882

Jak i na serwie pracowalem wiecej 

11722290_722573841203328_201394461992988

Zawsze chcialem dodac cos innego cos bardziej unikatowego..

Strona WWW, wiem i  zdaje sobie sprawe z tego  ze MVCore jest dziurawy jak  ser. Mam  teraz wolne ale nie moge sie przestac z  trybu nocnego  w nocy siedze w dzien spie.

Ty mi oferowales pliki DMN CMS,  ktos inny mi offerowal  tez wersje nulled. 

Wszystko sie  fajnie mowi. Kup to oplac tamto   i bedzie  super, rozumie ale skad  brac kase ? Dlatego szukalem  rozwiazania  albo darmowego,  albo  cos  taniej.

Marze o tym  zeby kupic  Pliki u IGCN orginalne  bez bugow i problemow   czy  pliki strony DMN CMs ale  jak policzylem  wszystko  wychodzi  dosyc spora kwota. Trask marzenie pryska, ale moze nie do konca.  Najpierw zaczelem uzywac twoich plikow i moge ludzia je polecic bo dzialaja ok. PRzezucilem sie jednak na  s12 jakas to  tam nowosc.

Fakt publikacje  jezeli tak to moge nazwac a raczej  bajzgroly. Nie wytrzymalem  cos  na szybko  namazalem bla bla bla  tu  adres tu info albo jego brak  jej odpalilem serwer. Moj  blad jestem kompany troche w goracej wodzie.

Nigdy nie powiedzialem ze moj  serwer jest super  elo etc.. unikatowy.

Chcialem  zrobic  serwer od gracza dla gracza. Zeby nie bylo jakies custom itemy z kosmosu czy Full opcja  za  kase.

Chcialem zrobic  wersje  serwera gdzie  grac musi poswiecic troche czasu na  exp-a  nastepie na  eventy, dropy, mix, oraz ekonomia czy handle wymiana miedzy  graczami.

Chcialem  i nadal  chce  zeby nie bylo. 

Zeby gracze  z niskim  nakladam  finansowym  mogli poczuc sie dobrze na tym  serwerze. I  zeby nie bylo wazne ile kto  wyda a ma taka  sama  szanse na  lepszy item set itd..

Fajnie sie mowi  zbierz ekipe.. pisalem na forum  ze szukam pomocy  ze chcem  zrobic taki i taki  serwer zglosilo sie na  discorda raptem pare osob ale bardziej jako  testerzy.

Przepraszam was wszystkich  postaram sie  wszystko naprawic.

Opublikowano

@Korn27 masz rację dużo to kosztuje i często gracze tego nie rozumieją ale nie o tym chciałem pisać. Ale też są sposoby aby to zniwelować do minimum trzeba tylko kombinować

WWW - nie mówię by odrazu kupować bo jest kilka darmowych CMS ów które są bezpieczne np taki stary klasyk jak mu core albo dmn stary czyli na wersji 1.1.4 (tak wiem nie do końca darmowy ale jest na niego patent by był trzeba tylko poszukać) co do wersji 1.1.8 nikt nie ma nulla ;p jestem 1 co to dokonał i ma tobie była oferowana oryginalna licka. 

Pliki - IGCN wcale nie jest taki zajebisty jak myślisz maja tylko dobry support a tak naprawdę to zwykły globalnej 0 Custom 0 możliwości wepchac coś od siebie,  mowa Custom to nie tylko sety czy nowe wingi 

Ekipa - tak z tym jest ciężko ale się da i niestety to podstawa tak jak napisałeś nie jesteś mocny w stronie to znajdź osobę która się na tym zna np moja ekipa składa się z 3 osób 

Ja - dobra znajomość configu, coder, webmastering 

Apostle - mega grafik, zajebisty organizator, marketing 

Mephis - coder, pliki ostatnio nawet widzę ma zajawka na webmastering ;p

To chyba wszystko życzę Ci powodzenia i pamiętaj nie poddawaj się a dotrzesz do celu :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...