Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam kilku pluginów

Telsky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szukam tych plguinów (1.8.8 spigot):

- auto logowanie premium, najlepiej nie AutoIn

- na zakrycie komend typu ./plugins itd, ale żeby była możliwość ustawienia wiadomości

- i jakiś na drop, żeby była możliwość powiększenia dropu np. x2 dla danej permisji oraz z turbodropem :D (wiem, że z tym będzie problem)

I jeszcze pytanie, wie ktoś może czy plugins NAJS_UNCMD (coś takiego) nie zawiera jakiś backdoorów itp?

Opublikowano
49 minut temu, Blackovskyy napisał:

1. AuthMe 2. BlockCommand 3. Dragon Drop,MH-Drop

A wiesz może czy jest plugin skript na wersje 1.8+/1.8.8? Bo poszukałem i nic o tym nie znalazłem, dzięki z góry za pomoc. :D 

Opublikowano
22 godziny temu, Telsky napisał:

Dzięki, ale z tego co podałeś to nie wyczytałem wersji 1.8+, widziałem tylko 1.12 i 1.9 ;/ Dzięki za pomoc, leci plusik :D

Nawet jeżeli pobierzesz pod 1.9, to też powinien działać.

Opublikowano
18 minut temu, Blackovskyy napisał:

Nawet jeżeli pobierzesz pod 1.9, to też powinien działać.

No też mi się tak wydawało, ale jak wgrałem ten skript pod 1.9 to po ./skript reload all wyskakiwały mi błędy z tego głównego aliases-english ;v

Opublikowano
2 minuty temu, Telsky napisał:

No też mi się tak wydawało, ale jak wgrałem ten skript pod 1.9 to po ./skript reload all wyskakiwały mi błędy z tego głównego aliases-english ;v

Z tego co przeczytałem na github'ie 1.8.x nie jest już wspieranie. Może ktoś posiada ten plugin na dysku i podeśle ci go?

Opublikowano
10 minut temu, Osiemnastka napisał:

OtherDrops na drop proszę :D

W otherdrops nie ma funkcji turbo dropu i powiększenia dropu x2 dla danej permisji chyba?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...