Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam System Ulepszaczy+

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
40 minut temu, Braianusjess napisał:

Tylko on kosztuje 50euro

I masz nadzieje, że ktoś da Ci to za darmo? :D

=========================================================================

Pomogłem?! Daj + ;D

Opublikowano

A na zabawę przeznaczyć na 1sydtem tyle kasy to trochę przesada

Tylko zobacz że tutaj jest mała ingerencja w kod a w systemie vegasa jest bardzo dużo zmienione więc wątpię że za dodanie ulepszaczy plus ktoś skazuje chociażby te 50 zł a nie mówiąc o 300zl za 2dodatkowe ulepki

Ludzie udostępniają różne prace warte dużo więcej więc może ktoś akurat to posiada więc jeśli twój post nie wnosi nic do postu prosiłbym Cię o nieudzielanie  sie nie Masz chęci pomocy to nie pomagaj ale krytykę zostaw dla siebie;)

Opublikowano
1 godzinę temu, Braianusjess napisał:

A na zabawę przeznaczyć na 1sydtem tyle kasy to trochę przesada

Tylko zobacz że tutaj jest mała ingerencja w kod a w systemie vegasa jest bardzo dużo zmienione więc wątpię że za dodanie ulepszaczy plus ktoś skazuje chociażby te 50 zł a nie mówiąc o 300zl za 2dodatkowe ulepki

Ludzie udostępniają różne prace warte dużo więcej więc może ktoś akurat to posiada więc jeśli twój post nie wnosi nic do postu prosiłbym Cię o nieudzielanie  sie nie Masz chęci pomocy to nie pomagaj ale krytykę zostaw dla siebie;)

To są te same systemy ze zmienionym gui i parametrami typu szansa i item, czyli chwila modyfikacji systemu Vegasa.

Żaden system Vegasa, którego on nie udostępnił za darmo się tutaj nie pojawi.

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano
Dnia 13.01.2018 o 18:56, Ups... napisał:

To są te same systemy ze zmienionym gui i parametrami typu szansa i item, czyli chwila modyfikacji systemu Vegasa.

Żaden system Vegasa, którego on nie udostępnił za darmo się tutaj nie pojawi.

No to jak posiadam ten system a jestem zielony co zrobic zeby to wygladało tak jak tutaj :P

Opublikowano

#nomc 

ktos sie chce dowiedziec a ty beka xD

no spoko tylko typku uczyc sie kazdy inaczej uczy jak pogrzebie w paru kodach to moze uda mi sie cos fajnego skleic a ty siedz na forum i wysmiewaj dalej :)

Opublikowano
Dnia 15.01.2018 o 18:40, Braianusjess napisał:

#nomc 

ktos sie chce dowiedziec a ty beka xD

no spoko tylko typku uczyc sie kazdy inaczej uczy jak pogrzebie w paru kodach to moze uda mi sie cos fajnego skleic a ty siedz na forum i wysmiewaj dalej :)

Człeku, on więcej potrafi niż ty. A samym grzebaniem w kodzie zdziałasz tyle co grzebiąc palcem w dupie :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...