Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warto stworzyć serwer z blazingpackiem?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym się dowiedzieć czy warto tworzyć serwera na paczce blazingpack czy raczej odstraszy to ludzi.
będzie to 1 edycja nowo powstającego serwera.

Opublikowano

Raczej nie dadzą Ci paczki na 1-szą edycje serwera.

=========================================================================

Pomogłem?! Daj + ;D

Opublikowano

Oczywiście. Odstraszy jedynie cheaterów (o to właśnie chodzi). Jednakże zapewne obejścia się znajdą bowiem pełną ochronę blazing pack mają tylko 4 serwery. Oczywiście pierw musisz spełnić wymagania aby dostać paczkę. Pozdrawiam. 

Opublikowano
1 godzinę temu, Blackovskyy napisał:

Oczywiście. Odstraszy jedynie cheaterów (o to właśnie chodzi). Jednakże zapewne obejścia się znajdą bowiem pełną ochronę blazing pack mają tylko 4 serwery. Oczywiście pierw musisz spełnić wymagania aby dostać paczkę. Pozdrawiam. 

Znam wymogi i właśnie szkoda że nie można mieć pełnej ochrony

Opublikowano
1 godzinę temu, Asasinek_ napisał:

Nie polecam, pchać sie w comunity blazingpacka zrób sobie własne tak jak dragon-survival bedziesz miał własnych graczy a nie pchasz sie w moim zdaniem gowno, bo zamiast naprawiać comunity minecraft'a to serwery blazingpack'a pchaja sobie w edycje :)

Dragon Survival też jest pod ochroną BlazingPack (Nie pełną, ale zawsze coś.)

Opublikowano

Mnie już odstraszyłeś informacją że serwer będzie na 1.8 

Jeśli w poście masz do mnie sprawę dodaj @dawidex335

Opublikowano
1 godzinę temu, dawidex335 napisał:

Mnie już odstraszyłeś informacją że serwer będzie na 1.8 

Bezsens to co piszesz... Gość się pyta o blazingpacka (Który wspiera 1.8) a ty piszesz że cię to odstrasza... To co ma powiedzieć im żeby mu dali pod 1.12.2 ?

• 2 tygodnie później...
  • Biter. zmienił(a) tytuł na Warto stworzyć serwer z blazingpackiem?
Opublikowano

Nie polecam, radzę się zagłębić w tajemnice bp. Nawet jeśli dostaniesz paczkę na serwer, to i tak nie będziesz miał pełnej autoryzacji z proxy. Chyba że wydasz dużo polskich złociszy i zlecisz komuś ogarniętemu napisanie proxy od nowa pod twój serwer. Niby nawet bp zmniejszy liczbę cziterów o 90 % ale i tak te 10% będzie jeszcze bardziej niszczyć serwer niż te pozostałe 90% ;P

:)

Opublikowano
6 godzin temu, szymonek8905 napisał:

Nie polecam, radzę się zagłębić w tajemnice bp. Nawet jeśli dostaniesz paczkę na serwer, to i tak nie będziesz miał pełnej autoryzacji z proxy. Chyba że wydasz dużo polskich złociszy i zlecisz komuś ogarniętemu napisanie proxy od nowa pod twój serwer. Niby nawet bp zmniejszy liczbę cziterów o 90 % ale i tak te 10% będzie jeszcze bardziej niszczyć serwer niż te pozostałe 90% ;P

Co ty bredzisz? Jakie tajemnice? To że BP nie daje pełnej autoryzacji od tak to wiadomo, a co do cheaterów, jak wolisz mieć 90% niż 10% to coś z tobą nie tak.

Opublikowano

Blazing Pack od 1 edycji? Jakoś nie chce mi się w to wierzyć.. Gdyby to było możliwe to jasne, że jestem na tak bo jako gracz wole grać na równym poziomie z każdym bez faworki i innych wspomagaczy. 

Battlefield 3 Mod

bf3.player-MPCforum.pl:27061
CODMOD: II WŚ

cod.player-MPCforum.pl:27055

Opublikowano

Jeżeli bedziesz miał reklame (u youtuberow) to jak najbardziej możesz zalozyc serwer, bez reklamy u paru YT stałych nawet nie startuj na tej paczce bo graczy z doswiadczenia wiem ze nie bedzie.

Opublikowano
13 godzin temu, zastur123 napisał:

Jeżeli bedziesz miał reklame (u youtuberow) to jak najbardziej możesz zalozyc serwer, bez reklamy u paru YT stałych nawet nie startuj na tej paczce bo graczy z doswiadczenia wiem ze nie bedzie.

Na 1 edycję i tak nie dostanie BP, a BP jest przyznawany od 200+ graczy także przemyśl to co piszesz bo piszesz bzdury...

Opublikowano
1 godzinę temu, Blackovskyy napisał:

Na 1 edycję i tak nie dostanie BP, a BP jest przyznawany od 200+ graczy także przemyśl to co piszesz bo piszesz bzdury...

Nie żadne bzdury równiez nie jest przyznawany przy +200 graczach, wystarczy znajomość - taki serwer easysurvival gdzie gra 50 osob jeszcze niedawno mial dostep do tej paczki, lecz po jej wgraniu nikt nie grał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...